مواد لازم و سیب زمینی تنوری با سیر و لیمو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سیب زمینی تنوری با سیر و لیمو
سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب است که افراد زیادی آن را دوست دارند. از زمانهای قدیم، سیب زمینیهای کبابی و ذغالی همیشه مورد علاقه بودهاند. اما در شهرها که امکان درست کردن سیب زمینی ذغالی وجود ندارد، میتوان از سیب زمینی تنوری که در فر درست میشود، استفاده کرد. این نوع سیب زمینی با طعم سیر و لیمو و پنیر بز، طعم فوقالعادهای دارد. میتوان این سیب زمینی را بهعنوان میانوعده یا پیشغذا استفاده کرد و همچنین میتوان آن را در کنار غذاهای کبابی سرو کرد. برای یاد گرفتن طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیر و لیمو، در ادامه با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای سیب زمینی تنوری با سیر و لیمو | |
سیب زمینی استانبولی | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
سیر | ۵ حبه |
پوست لیمو ترش | ۱ عدد |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذا خوری |
رزماری | ۱ شاخه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پاپریکا و آویشن | به مقدار لازم |
گوت چیز یا پنیر بز | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیر و لیمو
مرحله اول
برای درست کردن سیب زمینی تنوری خوشمزه با طعم سیر و لیمو، اول از همه در یک کاسه روغن زیتون، سیر له شده، پوست لیمو ترش تازه و رزماری را با هم مخلوط میکنیم. سپس سیب زمینیهای استانبولی را میشوییم و با پوست به قطعات کوچک ولی یکدست برش میزنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، در یک قابلمه چند لیوان آب را با ۱ قاشق نمک میریزیم و میگذاریم تا بجوشد. وقتی که آب به جوش آمد، سیب زمینیها را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم برای ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس آنها را آبکش میکنیم و میگذاریم تا خنک شوند.
مرحله سوم
سیب زمینیهای خنک شده را با نمک، فلفل، پاپریکا، ادویهها، آب لیموی تازه و روغن زیتون مزهدار میکنیم و همه را به خوبی مخلوط میکنیم. سپس در یک ظرف مناسب فر کمی روغن میریزیم و سیب زمینیها را در آن میریزیم و داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم تا برشته شوند.
مرحله چهارم
در پایان، کمی جعفری خرد شده روی سیب زمینیها میپاشیم و کمی پنیر بز رنده شده روی آنها قرار میدهیم. سپس در ظرف مناسب سرو میکنیم. سیب زمینیهای تنوری در کنار پنیر بز بسیار خوشمزه است و با طعم لیمو و عطر سیر ترکیبی فوقالعاده را ایجاد میکند.