رسپی

ناهار امروزتان چه باشد؟ ایده‌هایی که نمی‌توانید رد کنید!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز برای ناهار چی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم این سوال‌ها رو دارید، نگران نباشید! مجله رضیم امروز ایده‌های متنوع و جذابی برای ناهار به شما پیشنهاد میده تا هیچ نگرانی نداشته باشید.

۵ ایده برای ناهار امروز شما

در ادامه با غذاهای متنوع برای ناهار و طرز تهیه آن‌ها آشنا می‌شوید. با ما همراه باشید.

۱- شوید پلو با مرغ

شوید پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب در ایران است. می‌توانید آن را با مرغ، ماهی یا ماهیچه سرو کنید.

مراحل تهیه شوید پلو با مرغ

برای تهیه این غذا مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. یک قابلمه را آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید. پیاز را پوست کنده، بشویید و به صورت خلالی برش بزنید. شعله را روشن کنید و وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید و تفت دهید.
  2. وقتی پیازها کمی سرخ شدند، نمک، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ رب بگیرد.
  3. این کار باعث می‌شود خورش و مرغ خوش‌رنگ شوند. بعد در یک ظرف جدا، مقداری روغن بریزید و تکه‌های مرغ را که قبلاً شسته‌اید، در آن سرخ کنید تا بوی زهم مرغ گرفته شود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این غذا، روی لینک رسپی شوید پلو با مرغ کلیک کنید.

۲- کباب سلطانی

کباب سلطانی، ترکیبی از کباب چنجه و جوجه‌کباب، یکی از محبوب‌ترین کباب‌ها در ایران است و توریست‌ها هم آن را دوست دارند.

مراحل تهیه کباب سلطانی مجلسی

مراحل تهیه کباب سلطانی

برای تهیه این کباب مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. پیازها را به صورت خلالی برش بزنید تا به گوشت نچسبند و راحت جدا شوند.
  2. برخی‌ها ممکن است پیاز را رنده کنند، اما پیشنهاد ما برش خلالی است چون این‌گونه بهتر می‌پزد.
  3. می‌توانید از کیوی هم استفاده کنید؛ این میوه به ترد شدن گوشت کمک می‌کند.
  4. گوشت‌ها را به صورت مستطیلی برش بزنید و دقت کنید که اندازه‌ها یکسان باشند تا یکنواخت کباب شوند.

برای ادامه طرز تهیه این کباب لذیذ، روی لینک رسپی کباب سلطانی کلیک کنید.

۳- پنکیک کدو سبز

پنکیک کدو سبز یک نوع پنکیک خوشمزه و رژیمی است که طعمی متفاوت با پنکیک‌های معمولی دارد.

مراحل تهیه پنکیک کدو سبز با گوشت چرخ کرده

مراحل تهیه پنکیک کدو سبز

مراحل تهیه این پنکیک به صورت زیر است:

  1. کدو سبزها را بشویید، پوست آنها را جدا کنید و رنده کنید. سپس با دست فشار دهید تا آب آن‌ها گرفته شود.
  2. پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. حالا پیازها را رنده کنید. کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و آن را گرم کنید. سپس پیازهای رنده شده را برای چند دقیقه در ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند.

“““html

  • روغن را گرم کنید تا سبک و شفاف شود.
  • گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کنید و با پیاز خوب مخلوط کنید. آن را برای چند دقیقه سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کرده و ادویه‌ها را برای ۲ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن‌ها گرفته شود.
  • برای ادامه دستور پخت این غذای رژیمی و ساده روی لینک دستور پخت پنکیک کدو سبز کلیک کنید.

    ناهار امروزتان چه باشد؟ ایده‌هایی که نمی‌توانید رد کنید!

    ۴- گلت بادمجان و قارچ

    گلت بادمجان یک غذای فرانسوی خوشمزه است که می‌توانید به راحتی در خانه با سبزیجات مورد علاقه‌تان تهیه کنید.

    مراحل تهیه خمیر گلت

    مراحل تهیه گلت بادمجان و قارچ

    مراحل تهیه گلت بادمجان و قارچ به شرح زیر است:

    1. کره را به مکعب‌های یک سانتی‌متری برش بزنید. آرد را در غذاساز بریزید. کره‌های خرد شده را به آرد اضافه کنید و نمک را هم در این مرحله بریزید. سپس دستگاه را روشن کنید و چند بار بزنید تا مخلوط آرد و کره شبیه خرده نان شود.
    2. بعد از این مرحله کم کم آب یخ را به آرد و کره اضافه کنید. ابتدا دو تا سه قاشق آب بریزید و اگر کافی نبود، یک یا دو قاشق دیگر اضافه کنید. تا زمانی که مخلوط کم کم به حالت خمیری درآید و در نهایت خمیر جمع شود.
    3. خمیر را در سلفون بپیچید و حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
    4. پیاز قرمز و پنیر خامه‌ای را داخل میکسر یا غذاساز بریزید. ماست چکیده و برگ‌های ریحان را نیز اضافه کنید. سپس روغن زیتون و یک حبه سیر را اضافه کنید.

    برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و جذاب روی لینک دستور پخت گلت بادمجان و قارچ کلیک کنید.

    ۵- کوکوی تنوری

    اگر به دنبال یک غذای سالم و خوشمزه برای ناهار هستید، کوکوی تنوری پیشنهاد ماست. این کوکو با ترکیب ساده‌ای از سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. تفاوت اصلی آن با سایر کوکوها این است که در فر پخته می‌شود و بنابراین روغن کمتری به خود می‌گیرد.

    مراحل تهیه کوکوی تنوری

    مراحل تهیه کوکوی تنوری

    مراحل تهیه کوکوی تنوری به شرح زیر است:

    1. سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و پوست بکنید. آن‌ها را به چند قسمت برش دهید و در قابلمه‌ای بریزید. مقداری آب و نمک به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.
    2. ۲۰-۲۵ دقیقه منتظر بمانید تا سیب‌زمینی‌ها بپزند و نرم شوند. بعد از پخت، سیب‌زمینی‌ها را از قابلمه بیرون آورید و بگذارید خنک شوند. سپس با چنگال یا گوشتکوب آن‌ها را له کنید و پوره کنید و در کاسه‌ای بریزید.
    3. پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس با رنده ریز یا میکسر پوره کنید. پوره پیاز را به سیب‌زمینی‌های له شده اضافه کنید و به مرحله بعد بروید.

    برای ادامه دستور پخت این غذای ساده و سریع روی لینک دستور پخت کوکوی تنوری کلیک کنید.

    در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، فهرستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را به شما ارائه دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا