نکات طلایی برای تهیه زولبیا خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
فوت و فن تهیه زولبیا و علت پف نکردن زولبیا چیست ؟
فوت و فن های تهیه زولبیا موضوع ماست. درست کردن زولبیا راه و روش های خاص خود را دارد و باید در اندازهگیری مواد دقت کنید.
زولبیا و بامیه و گوشفیل از محبوبترین شیرینیها هستند که میتوانید در ماه رمضان تهیه کنید و از طعم خوشمزه آنها لذت ببرید.
چرا زولبیا پف نمی کند ؟
علت پف نکردن زولبیا
علت پف نکردن زولبیا میتواند به دلایل مختلفی مربوط باشد:
- سرخ کردن زولبیا با روغن جامد میتواند باعث سفت شدن و پف نکردن آن شود.
- اگر شعله گاز خیلی زیاد باشد، زولبیاها به خوبی پف نمیکنند و میسوزند.
- اگر روغن به اندازه کافی داغ نشده باشد و مواد زولبیا را داخل آن بریزید، زولبیاها نمیتوانند خوب پف کنند.
- مواد لازم برای تهیه زولبیا باید به طور دقیق اندازهگیری شوند.
بیشتر بخوانید : دستور تهیه دقیق و مرحله به مرحله پخت زولبیا قالبی
چگونه زولبیا با پف زیاد درست کنیم ؟
راهکارهایی برای پف کردن زولبیا
راه حل هایی برای پف کردن زولبیا وجود دارد:
- بهتر است برای سرخ کردن زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چرا که روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا میشود.
- شعله گاز را باید در حالت کم و ملایم قرار دهید، این کار به پف کردن و جلوگیری از سوختن زولبیا کمک میکند.
- روغن سرخ کردنی باید به خوبی داغ باشد تا به محض ریختن مواد داخل آن، زولبیاها پف کنند.
- اندازه گیری مواد برای تهیه زولبیا باید دقیق باشد.
چگونه زولبیا به سبک قنادی ها درست کنیم ؟
ترفندهای تهیه زولبیا خانگی
برای درست کردن زولبیا، بعد از آماده کردن مواد، میتوانید به دو روش زولبیا درست کنید:
روش اول: ماده را داخل قیف مخصوص بریزید و در یک ظرف که روغن داغ کردهاید، حلقههای زولبیا را بریزید و دایرههایی که همدیگر را قطع کنند، درست کنید (مانند نقاشی).
برای اینکه مایه از ته قیف بیرون نرود، میتوانید از چوب خاصی استفاده کنید و آن را در روزنه قیف فشار دهید. همچنین از این چوبها برای هم زدن مایه نیز میتوانید استفاده کنید.
و در قنادیها چطور عمل میکنند؟ در قنادیها، این حلقهها در تعداد زیاد و گاهی به هم چسبیده درست میشوند. مواد را در قیف بزرگی میریزند و به صورت دایرهای شکل میدهند.
یا اینکه دستگاههای مخصوصی وجود دارد که مواد را به صورت خودکار داخل روغن ریخته و دایرهها را ایجاد میکنند.
“““html
دستور تهیه زولبیا به سبک قنادی
روش دوم: قیف یک بار مصرف را به اندازه تقریبی 7 میلیمتر برش بزنید. اگر سوراخ قیف فلزی مخصوص زولبیا هم کوچک بود، با استفاده از میخ یا پیچ آن را به اندازه تقریباً 7 میلیمتر باز کنید.
سپس مایه را داخل قیف بریزید و در روغن داغ، اشکال دایرهای بسازید. سعی کنید در درست کردن دایرهها سریع عمل کنید. ممکن است در ابتدای کار کمی سخت باشد، اما به مرور یاد میگیرید.
اجازه بدهید یک طرف زولبیا کمی طلایی شود و بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم رنگ بگیرد.
بعد از اینکه زولبیاها داغ هستند، آنها را به آرامی در شربت بار ولرم بگذارید و ترجیحاً با کمک پشت قاشق فشار دهید تا کاملاً غوطهور شوند. زمانی که زولبیا شفاف شد، آن را از شربت بیرون بیاورید. معمولاً این کار بیشتر از 3 تا 5 دقیقه زمان نمیبرد.
یکی از فوت و فنهای تهیه زولبیا این است که بهتر است از گلوکز در شربت بار استفاده کنید.
زولبیا را به سرعت در شربت بار بیندازید، چون اگر دیر کنید، شهد به درستی به زولبیا نمیرسد. اگر شربت رقیق باشد، زولبیا خمیر میشود و اگر خیلی غلیظ باشد، شهد به خوبی داخل زولبیا نمیرفتن آنها مات میشوند. بنابراین اگر دیدید زولبیا حالت شفاف ندارد، یکی از دلایلش میتواند غلظت زیاد شربت باشد.
بهتر است شربت بار به طور کامل حاضر شود تا زولبیاها به خوبی در آن غوطهور شوند. شعلهای که زولبیا سرخ میشود باید بین کم و ملایم باشد، تا زولبیا سریعاً بالا بیاید و نسوزد.
هر 2 تا 3 زولبیا که درست کردید، حتماً مواد را مخلوط کنید.
در پایان، پس از اینکه زولبیاها خنک شدند، آنها را در یک ظرف مناسب قرار دهید و میتوانید با پودر نارگیل و پودر پسته، به زیبایی روی زولبیاها تزیین کنید.
امیدواریم از نکات تهیه زولبیا لذت ببرید و لحظات خوبی را در کنار خانواده سپری کنید.
دستور تهیه زولبیا، شیرینی محبوب ماه رمضان در خانه
دستور تهیه جلبی یا زولبیا افغانی در خانه به سادهترین روش