طرز تهیه پاستا بادمجان خوشمزه و مجلسی به سبک ایتالیایی

تو فصل گرما غذاهاي بدون گوشت بيشتر ميچسبه براي همين براتون #پاستا_بادمجان بدون هيچ گوشت و مرغي اوردم كه بسياااااار خوشمزست حتما امتحانش كنيد. استوري مراحل پخت رو گذاشتم ببينيد🥰
مواد لازم پاستا بادمجان
پاستا پنه ٥٠گرم
بادمجان ١ عدد
گوجه ٢ عدد
ريحان ٢ مشت
گردو ٢-٣ قاشق سوپخوري
پيازچه ٢ عدد
فلفل كبابي قرمز ١ عدد كوچك
سير ١ حبه
خامه به ميزان لازم
شير مقدار كمي
نمك و فلفل ميزان لازم
روغن زيتون ميزان لازم
طرز تهیه پاستا بادمجان
ابتدا بادمجان را برش كوچك يا مكعبي بزنيد و بعد گريل كنيد (ترجيحا سرخ نكنيد كه پاستا خيلي چرب نشه) بعد گوجه ها را فيله كنيد پوست را حتما جدا كنيد و نگيني خرد كنيد و پيازچه را هم با ساقه سبزش خرد كنيد، و به ترتيب اول گوجه را در تابه تفت بديد با روغن زيتون و مقداري نمك و بعد بهش پيازچه اصافه كنيد و دوباره تفت بديد سپس بادمجان هاي گريل شده و ريحان خرد شده و پوره سير همه مواد را مخلوط ميكنيم تا سس حاضر بشه.
بعد بهش پاستاهايي كه در مخلوط شير و آب جوشانديم به مواد سس اضافه ميكنيم(جوشاندن در شير ، پاستارو خوشمزه و لطيف ميكنه) و بعدش پودر گردو و در آخر كار خامه و خاموش ميكنيم و تمااااام من براي روي پاستام در آخر كار مقداري پنير بلوچيز رنده شده هم ريختم كه كاملا اختياريه،نوش جااان👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😋
پ ن: اين ميزان مواد براي يك نفر هست پس اگر بيشتر خواستين بايد مواد اوليه رو زياد كنيد.
من اینو درست کردم محشرههههههه🙂🤩
عالی و درجه یککککککک🙏🏻😊
خسته نباشید 🤩 👏🏻 😊 👍🏻
بنظر میاد که خیلی عالی شده بود😍
عالی بود
خیلی جذابه 🤌🏻😍
عجب ترکیب جذابی😍
خوش سلیقه 👏😍👏😍
وای عاشقشم😍😍😍
خفن😍😍😍😍