جانوران و طبیعت

پودر گوشت دام چیست و چگونه تهیه می شود؟ (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

پودر گوشت دام چیست؟

پودر گوشت یک منبع پروتئینی عالی و ارزان‌تر از سویا است که می‌تواند به‌عنوان جایگزینی کامل برای سویا در خوراک دام‌ها و طیور استفاده شود.

پودر گوشت دام چگونه تهیه می‌شود؟

ضایعات گوشتی بعد از اینکه به کارخانه منتقل می‌شوند، پخته می‌شوند تا تمام آب اضافه آن تبخیر گردد و رطوبت آن کاهش یابد. این کار باعث می‌شود که پروتئین غلیظ‌تری به دست آید. سپس این مواد در چرخ‌گوشت کاملاً آسیاب شده و تبدیل به پودر گوشت می‌شوند.
پودرهای آماده‌شده به‌طور کاملاً بهداشتی در کیسه‌های دو لایه و با وزن‌های 50 کیلوگرم بسته‌بندی می‌شوند.

انواع پودر گوشت

1-پودر گوشت دامی: این نوع از ضایعات گوشت پستانداران که در کشتارگاه‌ها ذبح شده‌اند، تهیه می‌شود.

2-پودر گوشت طیور: این پودر شامل گوشت، پوست، سر، پا و سایر قسمت‌های طیور می‌باشد.

خواص پودر گوشت دام

  • تأمین‌کننده پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین‌ها
  • تأمین‌کننده پتاسیم، سدیم، منیزیم، آهن، مس، منگنز، روی و سایر مواد معدنی
  • تأمین‌کننده مواد معدنی و اسیدهای آمینه
  • تأمین‌کننده چربی

کاربرد پودر گوشت دام

این پودر برای پرواربندی دام‌ها و خوراک دام‌ها استفاده می‌شود.
همچنین برای دام‌های شیری بسیار مفید و مؤثر است و می‌تواند باعث افزایش تولید شیر شود.

فواید پودر گوشت

این پودر در خوراک آبزیان، مرغ، دام، حیوانات خانگی، طیور و دیگر حیوانات استفاده می‌شود.
همچنین در کارخانه‌های تولید خوراک دام، طیور و آبزیان به‌منظور افزایش پروتئین کنسانتره‌ها به کار می‌رود.
مورد استفاده در غذای سگ و گربه نیز قرار دارد.

مدت زمان نگهداری پودر گوشت

اگر پودر گوشت مدت زیادی در معرض هوا قرار بگیرد، ممکن است کپک بزند و فاسد شده یا رنگ، طعم و بافت آن تغییر کند.
بهتر است بعد از خرید پودر گوشت، آن را طی مدت 2 ماه استفاده کنید.

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا