کباب وزیری رو اینطوری درست کن، سیر نمیشی ازش!

“`html
کباب وزیری یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای ایرانی است که با ترکیب کباب کوبیده و جوجه کباب درست میشود. در این مقاله از رضیم بلاگ شما را با طرز تهیه کباب وزیری آشنا میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب وزیری (برای کباب کوبیده)
برای تهیه کباب وزیری (برای کباب کوبیده) به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت چرخ کرده گوساله یا مخلوط گوساله و گوسفند | ۵۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
نمک | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ۱/۴ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه کباب وزیری (برای جوجه کباب)
برای تهیه کباب وزیری (برای جوجه کباب) به مواد زیر نیاز دارید:
فیله مرغ بدون پوست و استخوان | ۴۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
ماست چکیده | ۱/۲ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ۱/۴ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کباب وزیری
- مدت زمان آمادهسازی مواد حدود ۸-۱۰ دقیقه و زمان استراحت و تهیه نهایی کباب ۲-۳ ساعت است.
- مقدار مواد گفته شده در این دستور برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است.
- سختی تهیه این کباب در سطح متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی پیاز
پیاز را خوب بشویید و پوست بگیرید. آن را با رنده یا میکسر به صورت پوره درآورید و در یک صافی بریزید تا آبش گرفته شود.
مرحله دوم: ترکیب گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویهها
گوشت چرخکرده را با پیاز پوره شده، نمک، فلفل سیاه، پودر زیره و زعفران دمکرده در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
“““html
مواد را خوب هم بزنید تا به هم بچسبند و در هنگام پخت پودر نشوند.
سپس مخلوط را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعمها با هم ترکیب شوند. مقداری نمک اضافه کنید تا کباب خوشمزه شود.
برای کباب کوبیده، از گوشت چرخکرده گوساله یا ترکیبی از گوساله و گوسفند با چربی متوسط استفاده کنید. گوشت بسیار چرب یا بدون چربی، کباب خشکی به شما میدهد.
مرحله سوم: آمادهسازی مرغ
فیلههای مرغ را بشویید و به اندازه مکعبهای متوسط برش بزنید.
برای جوجه کباب، از فیله مرغ بدون پوست و استخوان استفاده کنید. مرغ با پوست چربی بیشتری آزاد میکند و کباب را چرب میکند.
بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب تابهای
مرحله چهارم: طعمدار کردن مرغ
در یک کاسه، ماست، زعفران دمکرده، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، پیاز خلالی و پودر پاپریکا را مخلوط کنید.
بعد مرغها را به مخلوط اضافه کرده و خوب به آن آغشته کنید.
روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغها مزهدار شوند.
مرحله پنجم: پخت کباب کوبیده و جوجه کباب
مقداری از مخلوط گوشت کوبیده به اندازه یک پرتقال بگیرید و به سیخ بزنید و با دست به آن شکل دهید.
قطعات مرغ مزهدار شده را نیز به سیخ بزنید. کبابها را بر روی منقل یا تابه گریل که از قبل گرم شده، قرار دهید.
هر طرف کبابها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا کامل پخته و طلایی شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب سبز به روش خانگی
مرحله ششم: تزیین و سرو غذا
کباب کوبیده و جوجه کباب را در ظرف به شکلی مرتب بچینید. با گوجه فرنگی، فلفل سبز، پیاز خلالی و جعفری ساطوری تزئین کنید.
میتوانید کباب را با مخلوطی از آبلیمو، زعفران دمکرده، نمک و فلفل به همراه نان سنگک یا لواش سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی آدانا کباب به روش اصیل ترکیهای
۸ راز خوشمزهتر شدن کباب وزیری
در ادامه چند نکته طلایی برای خوشمزهتر شدن کباب وزیری را بیان میکنیم. با ما همراه باشید.
- میتوانید از ادویههای دیگری مانند پودر سیر، فلفل قرمز یا سماق نیز استفاده کنید.
- برای طعم بهتر، میتوانید از رنده پوست لیمو یا آب نارنج در مخلوط مزهدار کردن کباب استفاده کنید.
- قبل از استفاده، سیخها را خیس کنید تا کباب به آنها نچسبد.
- کبابها را بر روی حرارت ملایم و به طور مداوم بچرخانید تا یکنواخت بپزند.
- از فشار دادن کبابها روی سیخ پرهیز کنید، زیرا این کار باعث میشود آب آنها خارج شود و خشک شوند.
- جوجهها را روی حرارت ملایم بپزید تا نسوزند و خام نمانند. میتوانید از فویل آلومینیومی برای مرطوب نگه داشتن آنها در حین پخت استفاده کنید. بعد از پخت، چند دقیقه به جوجهها استراحت دهید تا سفت نشوند.
- برای به دست آوردن طعم دودی در کباب کوبیده، میتوانید مقداری چوب ذغال در کنار منقل بگذارید.
- اگر جوجه کباب را به صورت تکههای بزرگتر برش میدهید، ممکن است زمان پخت بیشتری نیاز باشد.
با رعایت این نکات از مجله آشپزی رضیم میتوانید کباب وزیری را خوشمزهترین شکل ممکن تهیه کرده و از طعم عالی آن بهرهمند شوید. این غذا به علت طعم بینظیر، ظاهر زیبا و سادگی در تهیه، انتخابی عالی برای مهمانیها و دور همیها است.