رسپی

کلافوتی آلبالو را به روش فرانسوی درست کن (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کلافوتی آلبالو را به روش فرانسوی درست کن

دسر کلافوتی یکی از دسرهای سنتی کشور فرانسه است که می‌توانید آن را با انواع میوه‌ها مانند آلبالو، گیلاس، زردآلو، توت فرنگی و… درست کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آلبالو: 450 گرم (بدون هسته)
شکر: 100 گرم
آرد: 100 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
شیر: 200 میلی لیتر
وانیل: 1 قاشق چای خوری
کره: 50 گرم (ذوب شده)

دستور تهیه کلافوتی آلبالو :

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. آلبالوها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.

در یک کاسه، شکر و آرد را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط آرد و شکر اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.

شیر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود.

کره ذوب شده را به مایه اضافه کنید و هم بزنید. کف قالب مورد نظر را کمی چرب کنید و آلبالوها را کف ظرف بریزید.

مایه کلافوتی را روی آلبالوها بریزید.

قالب را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا کلافوتی پخته و طلایی شود.

کلافوتی را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. کلافوتی را با پودر قند یا توت فرنگی تازه تزیین کنید و سرو کنید.

دستور تهیه کلافوتی آلبالو

نکات تکمیلی:

کلافوتی آلبالو را به روش فرانسوی درست کن (مرحله به مرحله)

می توانید از میوه های دیگر مانند گیلاس، زردآلو یا هلو به جای آلبالو استفاده کنید.

اگر مایه کلافوتی غلیظ بود، می توانید کمی شیر به آن اضافه کنید.

برای طعم دار کردن کلافوتی می توانید از کمی رنده پوست لیمو یا نارنج استفاده کنید.

کلافوتی را می توانید گرم یا سرد سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا