کمپیر گوشت : دستور تهیه کمپیر به سبک آمریکایی (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه کمپیر خوشمزه و خاص
کمپیر یک غذای خوشمزه و لذیذ است که امروز میخواهیم آن را به سبک آمریکایی تهیه کنیم. با ما همراه باشید!
کمپیر با گوشت خانگی
- سیبزمینیهای بزرگ پخته شده ۴ عدد
- بیکن ۸ تکه
- خامه ترش ۱ پیمانه
- شیر ۱/۲ پیمانه
- کره ۴ قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
- پنیر چدار خردشده ۲ پیمانه
- پیاز خرد شده ۸ عدد
دستور تهیه کمپیر آمریکایی
۱- فر را از قبل به دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) برسانید.
۲- سیبزمینیها را به مدت ۱ ساعت در فر بپزید.
۳- در همین حین، بیکنها را در یک قابلمه بزرگ و عمیق بگذارید و با حرارت متوسط تا زمانی که خوب سرخ شوند، بپزید. سپس آنها را آبکشی کرده و خشک کنید و کنار بگذارید.
۴- بگذارید سیبزمینیها به مدت ۱۰ دقیقه خنک شوند، سپس آنها را به دو نیم تقسیم کنید و گوشت آنها را با قاشق در یک کاسه بزرگ بریزید (پوستها را نگه دارید). سپس خامه ترش، شیر، کره، نمک، فلفل، نیمی از پنیر و نیمی از پیاز را به مخلوط اضافه کنید. همه چیز را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شوند. سپس این مخلوط را در پوست سیبزمینیها بریزید و بالای آن را با پنیر باقیمانده، پیاز و بیکن پر کنید.
۵- حالا آنها را برای ۱۵ دقیقه دیگر در فر بپزید.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیهی باباغنوج، پیش غذای خوشمزه عربی
دستور تهیه هوموس، غذای لبنانی بینظیر و عالی در منزل
دستور تهیه چاینیز فود، غذای محبوب چینیها
گردآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی