رسپی

کمپیر گوشت : دستور تهیه کمپیر به سبک آمریکایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه کمپیر خوشمزه و خاص

کمپیر یک غذای خوشمزه و لذیذ است که امروز می‌خواهیم آن را به سبک آمریکایی تهیه کنیم. با ما همراه باشید!

کمپیر با گوشت خانگی

  • سیب‌زمینی‌های بزرگ پخته شده ۴ عدد
  • بیکن ۸ تکه
  • خامه ترش ۱ پیمانه
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • کره ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پنیر چدار خردشده ۲ پیمانه
  • پیاز خرد شده ۸ عدد

دستور تهیه کمپیر آمریکایی

۱- فر را از قبل به دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) برسانید.
۲- سیب‌زمینی‌ها را به مدت ۱ ساعت در فر بپزید.
۳- در همین حین، بیکن‌ها را در یک قابلمه بزرگ و عمیق بگذارید و با حرارت متوسط تا زمانی که خوب سرخ شوند، بپزید. سپس آن‌ها را آبکشی کرده و خشک کنید و کنار بگذارید.
۴- بگذارید سیب‌زمینی‌ها به مدت ۱۰ دقیقه خنک شوند، سپس آن‌ها را به دو نیم تقسیم کنید و گوشت آن‌ها را با قاشق در یک کاسه بزرگ بریزید (پوست‌ها را نگه دارید). سپس خامه ترش، شیر، کره، نمک، فلفل، نیمی از پنیر و نیمی از پیاز را به مخلوط اضافه کنید. همه چیز را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شوند. سپس این مخلوط را در پوست سیب‌زمینی‌ها بریزید و بالای آن را با پنیر باقی‌مانده، پیاز و بیکن پر کنید.
۵- حالا آن‌ها را برای ۱۵ دقیقه دیگر در فر بپزید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه‌ی باباغنوج، پیش غذای خوشمزه عربی

دستور تهیه هوموس، غذای لبنانی بی‌نظیر و عالی در منزل

دستور تهیه چاینیز فود، غذای محبوب چینی‌ها

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا