طرز تهیه کوفته بادمجان و ریحان خوشمزه و مجلسی (مرحله به مرحله)

كوفته بادمجان كه به نوعي هم پيش غذا حساب ميشه و هم يه نوع فينگرفود اوردم كه نگووو و نپرس ترد و كرانچي و صد البته بسيار خوشمزهههه…
.
.
اين غذا از اون مزه هايه كه خيلي راحت و دردسترس و ارزونه كه مواد اوليه ش توي هر خونه اي پيدا ميشه
کوفته بادمجان و ریحان
مواد لازم کوفته بادمجان و ریحان
بادمجان ٣-٤ عدد
ريحان ٢-٣ قاشق غذاخوري
گردو مقداري
پنير خامه اي ٤ قاشق غذاخوري(تو عكس اول يادم رفته بزارم)
سير ١حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم
تخم مرغ ١ عدد
آرد نخودچي ٣-٤ قاشق غذاخوري
آرد سوخاري پانكو مقدار لازم
طرز تهیه کوفته بادمجان و ریحان
ابتدا بادمجان را ٣ عدد سرخ و ١ عدد را كبابي كنيد و بعد از پخت با چنگال له كنيد و بريزيد توي يه ظرف مناسب و بهش ريحان خرد شده،پنير خامه اي سفت گردوي خرد شده،سير،تخم مرغ،نمك و فلفل و آرد نخودچي اضافه كنيد ،بعد از مخلوط كردن مواد (موادمون نه شل هست و نه خيلي سفت) بعد طبق استوري از مواد به اندازه يه قاشق مرباخوري پر از مواد برداشته و ميريزيم توي آرد سوخاري و با دست فرم ميديم و به شكل كوفته ريزه در مياريم و بعد توي يه ظرف مناسب كه بشه گذاشت فريزر ميچينيم،همه كوفته هارو به همين ترتيب ميچينيم و روي ظرف رو سلفون كشيده و ميزاريم توي فريزر،بعد از چند ساعت مياريم بيرون و توي يه ظرف كوچك كه ارتفاع داشته باشه روغن ميريزيم و وقتي داغ شده ميت بال ها را سرخ كرده،و وقتي طلايي شد كفايت ميكنه چون مواد كاملا پخته هست،بعد روي كاغذ روغن گير گذاشته و با سس سير ميل ميكنيم.
#سس_سير هم تشكيل شده از ماست چكيده، خامه صبحانه، مقدار كمي مايونز،پوره سير،روغن زيتون،نمك و فلفل تازه آسياب شده هميننن بسيار خوشمزست درست كنيد و لذت ببريد..
اووووووووف چه خوشمزس😊😍
چه خفنه 😍🙌 ترکیبش حرف نداره 🤌
حرف نداره 👏👏❤️❤️
چقدر خوشم اومد ازش😍😍
😍😍👏👏
به به عالی عزیزم 😍👏
من درست کردم خیلی عالی شد مرسی