رسپی

کوکو رو به روش ۷ لشکر درست کن!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکو هفت لشکر یکی از غذاهای سنتی و معروف تبریز است که به دلیل استفاده از سبزیجات مختلف و رنگارنگ به این نام معروف شده است. این غذا علاوه بر طعم خوشمزه‌اش، دستور پخت ساده‌ای هم دارد. در این بخش از رضیم بلاگ ما به شما طرز تهیه کوکو هفت لشکر را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کوکو هفت لشکر

بادمجان ۳ عدد
کدو سبز ۲ عدد متوسط
لوبیا سبز ۱۵۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
هویج ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
پودر گل محمدی به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

“““html

لازم

مراحل تهیه کوکو هفت لشکر

در ادامه، مراحل تهیه کوکو هفت لشکر را به صورت گام به گام و با جزئیات شرح خواهیم داد.

مرحله اول: آماده‌سازی سبزیجات

برای تهیه کوکو هفت لشکر، ابتدا بادمجان، هویج، کدو سبز، لوبیا سبز و سیب زمینی را شسته و پوستشان را بگیرید. سپس، این سبزیجات را به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید. البته، هویج را اول بپزید و سپس خرد کنید.

مرحله دوم: پختن لوبیا سبز

برای پخت لوبیا سبز، مقداری آب در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد، لوبیا سبزهای خرد شده را به آب جوش اضافه کنید. دقت کنید که درب قابلمه را نگذارید تا رنگ لوبیا حفظ شود. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید.

مرحله سوم: تفت دادن سبزیجات

مقداری روغن در تابه بریزید و آن را گرم کنید. سپس، لوبیا سبزها را به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید. وقتیکه لوبیاها آماده شدند، آنها را کنار بگذارید. حالا بادمجان، کدو سبز و سیب زمینی را به صورت جداگانه تفت دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو بادکوبه‌ای با سینه مرغ

مرحله چهارم: تفت دادن گوشت

پیاز را بشویید و ریز خرد کنید و به همراه گوشت چرخ کرده در یک کاسه بریزید و ورز دهید تا خوب مخلوط شوند. سپس، مقداری روغن در تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مخلوط گوشت و پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله پنجم: مخلوط کردن مواد سرخ شده

در این مرحله، تمام مواد سرخ شده از جمله بادمجان، کدو سبز، لوبیا سبز، سیب زمینی و گوشت را در یک کاسه بریزید و هویج پخته شده را نیز به آنها اضافه کنید.

مرحله ششم: اضافه کردن آرد، تخم مرغ و ادویه‌جات

آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی را به مخلوط اضافه کنید. در ظرفی جداگانه، تخم مرغ‌ها را بشکنید و با نمک، دارچین، پودر گل محمدی و فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس، این مخلوط را به مواد سرخ شده اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو رشته‌ای با سیب زمینی

مرحله هفتم: سرخ کردن کوکو هفت لشکر

کف یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب کنید. سپس، مایه کوکو را به صورت یکنواخت در تابه بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا کوکو به طور کامل سرخ شود.

مرحله هشتم: سرو کردن کوکو هفت لشکر

وقتی کوکو هفت لشکر به طور کامل سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر قرار داده و برش بزنید.
کوکو هفت لشکر شما آماده میل کردن است. نوش جانتان!

کوکو رو به روش ۷ لشکر درست کن!

رسپی کوکو هفت لشکر

چند فوت و فن کوزه‌گری برای تهیه کوکو هفت لشکر

  • به دلیل اینکه اکثر مواد تشکیل دهنده کوکو از قبل سرخ شده و روغن جذب کرده‌اند، نیازی به استفاده از روغن زیاد هنگام سرخ کردن نهایی کوکو نیست.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید از فلفل دلمه‌ای و قارچ نیز در تهیه کوکو هفت لشکر استفاده کنید.
  • شما همچنین می‌توانید با استفاده از فر کوکو هفت لشکر را بپزید. برای این کار، ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس، مایه کوکو را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا به طور کامل پخته و طلایی شود.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی کوکو هفت لشکر را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کوکوی خوشمزه را در برنامه غذایی خود قرار دهید تا از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا