کوکو گردو؛ یک شام ساده و شیک برای شبهای شلوغ

“`html
آیا تا به حال کوکو گردو خانگی درست کردهاید؟ کوکو گردو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بافت نرم و طعم عالیاش شما را شگفتزده خواهد کرد. در این مقاله از مجله رضیم، دستور تهیه کوکو گردو را به طور مرحله به مرحله برایتان توضیح میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو گردو
مواد لازم برای تهیه کوکو گردو به صورت زیر است:
تخم مرغ | ۴ عدد |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
گردوی آسیاب شده | ۲ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکو گردو
- مدت زمان آمادهسازی و تهیه این کوکو ۲۵-۳۵ دقیقه است.
- این مقدار مواد برای ۲-۳ نفر کافی است و شما میتوانید با ضرب و تقسیم ساده، مقدار مواد را بیشتر کنید.
- تهیه این کوکو از لحاظ سختی در سطح متوسط است.
مرحله اول: آمادهسازی سیب زمینی و پیاز
پیاز و سیب زمینیها را بشویید و پوست بگیرید.
آنها را با رنده ریز رنده کنید.
سیب زمینی و پیاز رنده شده را در یک صافی بریزید و خوب فشار دهید تا آب اضافیشان خارج شود.
این کار به ثبات بهتر کوکو کمک میکند.
برای راحتی بیشتر میتوانید از میکسر یا خردکن برای رنده کردن استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی تنوری
بیشتر بخوانید: رازهای خوشمزگی کوکو سیبزمینی
مرحله دوم: ترکیب مواد کوکو
تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید.
سپس، سیب زمینی و پیاز رنده شده، گردوی آسیاب شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
اگر مایه کوکو کمی شل بود، میتوانید کمی آرد برنج به آن اضافه کنید تا بهتر شکل بگیرد.
برای طعم بهتر، میتوانید از سبزیهای معطر مانند شوید یا جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی دو رنگ مجلسی
مرحله سوم: سرخ کردن کوکو
تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید. برای این که کوکوها خوب سرخ شوند، باید روغن داغ باشد.
از مایه کوکو به اندازه دلخواه بردارید و با دست به آن شکل دهید.
شما میتوانید از قالبهای کوکو نیز برای یکسان کردن اندازهها استفاده کنید.
کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شوند.
پس از سرخ کردن، کوکوها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و ترد شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی پاچانگا (غذای ترکیهای)
“`
بیشتر بخوانید: رسپی «مُدَربَل بادمجان»؛ غذای خوشمزه تونسی
مرحله چهارم: سرو کوکو
کوکو گردو خوشمزه شما حالا آماده است! برای زیباتر کردن آن میتوانید از زرشک یا خلال بادام استفاده کنید.
کوکو را در ظرف سرو بگذارید و با سالاد و ترشیجاتی که دوست دارید، نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: چرا باید استفاده از تابههای تفلونی روکشدار را متوقف کنید؟
با دنبال کردن این مراحل ساده، میتوانید یک کوکو گردوی خوشمزه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما عزیزان که به دنیای آشپزی علاقه دارید، مفید باشد.
اگر شما هم نکاتی داشته باشید که باعث خوشمزهتر شدن این کوکو شود، خوشحال میشویم اگر آنها را در قسمت نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.