رسپی
کوکوی قرتیمواد لازم برای تهیه کوکو قرتی:دستور تهیه کوکوی قرتی: (مرحله به مرحله)

“`html
کوکوی قرتی
شاید شگفتزده شوید که نام کوکوی قرتی را میشنوید. چون معمولاً کوکو یکی از غذاهای چندان محبوب نیست. اما کوکوی قرتی با شیوه پخت جدید، میتواند غذایی شیک و مناسب برای مجالس باشد.
مواد لازم برای تهیه کوکو قرتی:
- سیبزمینی: نیم کیلوگرم
- جعفری خشک: دو قاشق غذاخوری
- تخممرغ: 2 عدد
- پودر سیر: یک قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا: ½ قاشق چایخوری
- پودر گشنیز: یک قاشق چایخوری
دستور تهیه کوکوی قرتی:
اول، سیبزمینیها را با رنده درشت رنده کنید.
در یک کاسه بزرگ، سیبزمینیهای رنده شده را با فلفل، نشاسته ذرت، پاپریکا، پودر سیر، پودر گشنیز و جعفری خشک مخلوط کنید. (گشنیز برای رنگ و عطر بیشتر به کوکو اضافه میشود، ولی به دلخواه میتوانید اضافه کنید.)
سپس، تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.
تابه را روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه روغن داغ شد، میتوانید مایه کوکو را به شکل دلخواه در تابه ریخته و سرخ کنید.