طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کیک اسفنجی نارگیلی خانگی خوشمزه و ساده به سبک قنادی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کیک اسفنجی نارگیلی

ارد _۲ پیمانه(لیوان فرانسوی)
شیر_یک پیمانه
شکر_۱پیمانه
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳ عدد
پودر نارگیل _نصف پیمانه
وانیل_۱ق م
بکینگ پودر _۱ ق چ

طرز تهیه کیک اسفنجی نارگیلی

مرحله اول
تخم مرغ ها با وانیل را کامل با همزن، هم زده تا کرم رنگ شوند.

مرحله دوم
روغن و شکر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با همزن میزنیم.

مرحله سوم
شیر و نارگیل را به مواد اضافه کرده و اگه در این مرحله دوست داشتید میتوانید هل یا گلاب یا زعفران برای طعم کیکتون به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید

مرحله پنجم
داخل قالب کاغذ روغنی انداخته و اماده کنید.

مرحله ششم
کیک را به مدت ۴۵ با شعله زیرین فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و در اخر به مدت ۵ دقیقه شعله بالایی فر خود را روشن کنید و توجه داشته باشید فر حتما باید از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده باشد.

برای تزئین کیک نارگیلی میتونید روی کیک عسل بریزید و پودر نارگیل بپاشید و اگر دوست داشتید خامه کشی کنید بعد روی خامه پودر نارگیل بریزید و نوش جان کنید.

‫4/5 ‫(1 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا