طرز تهیه کیک هویج و گردو خانگی خوشمزه و ساده به سبک قنادی

مواد لازم کیک هویج و گردو
آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _یک لیوان
هویج رنده شده_۲ لیوان
گردو_۱/۲ لیوان
روغن_۳/۴ لیوان
شیر_۳/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م
نمک_نوک ق چ
طرز تهیه کیک هویج و گردو
مرحله اول
تخم مرغ ها و وانیل را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.
مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.
مرحله سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.
مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر،نمک و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
هویچ ها و گردو را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.
مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل قالب بریزید.
مرحله هفتم
مواد داخل فر از قبل (به مدت ۲۰ دقیقه) گرم شده به مدت ۴۵ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
توجه داشته باشید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا پف کیک خوابیده و سفت میشود.
عالیههههه🥰👍🏻
کسی درست کرده نظرشو بگه ؟🤩🥰🥰
دلمون ضعف رفت با این عکسایی دیدیم😉
این طرز تهیه حرف نداشت????????
دستورپخت بی نظیر بود????????
چقدر لذیذهههه????????????
عالی بود😍
ممنون از آموزش های عالیتون❤️
عالی شده
من الان درست کردم عالی بود ❤️
😍مرسی،خیلی عالی بود
فوقالعاده ست 😍😍