رسپی

گراتن گل کلم، یک غذای سالم و لذیذ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

گراتن گل کلم، یک غذای سالم و خوشمزه

گراتن گل کلم یک غذای خوشمزه و معروف فرانسوی است که با گل کلم، سس بشامل و پنیر درست می‌شود. ابتدا گل کلم را به صورت گل‌های کوچک خرد می‌کنند و با آب یا شیر می‌پزند. سپس سس بشامل که شامل آرد، شیر و کره است روی گل کلم ریخته می‌شود و در آخر با پنیر رنده شده پوشانده می‌شود. این غذا معمولاً در فر پخته می‌شود تا روی پنیر طلایی و خوش‌رنگ شود.

  • برای ۴ نفر
  • زمان آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه گراتن گل کلم:

یک عدد گل کلم کوچک
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
یک قاشق مرباخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل

برای تهیه سس بشامل:

۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری آرد
۳ لیوان شیر
کمی نمک
کمی فلفل
یک لیوان پنیر پیتزا رنده شده
کمی رنده جوز هندی

دستور تهیه گراتن گل کلم:

ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در قابلمه‌ای با مقداری آب می‌پزیم. (گل کلم سریع آماده می‌شود)

پخت گل کلم برای گراتن

در تابه‌ای، گوشت چرخ کرده را کمی تفت می‌دهیم و سپس پیاز خرد شده و روغن را به آن اضافه می‌کنیم.

رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی دیگر تفت می‌دهیم. سپس نمک و فلفل را اضافه کنیم.

یک استکان چای‌خوری آب روی مواد می‌ریزیم و درب تابه را می‌گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد.

سس بشامل برای گراتن گل کلم

روش تهیه سس بشامل:

برای درست کردن سس بشامل، کره را در قابلمه ذوب می‌کنیم و به آرامی آرد را روی آن می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم تا گلوله نشود. بعد شیر را به تدریج به آن اضافه می‌کنیم و سپس نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه می‌کنیم.

دستور تهیه گراتن گل کلم با سس

در نهایت، در ظرف پیرکس ابتدا گل کلم‌ها را می‌گذاریم، سپس گوشت چرخ کرده و در آخر سس بشامل را روی آنها می‌ریزیم. پنیر رنده شده را نیز روی آنها می‌پاشیم.

گراتن گل کلم، یک غذای سالم و لذیذ (مرحله به مرحله)

فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و ظرف پیرکس را در آن قرار می‌دهیم تا پنیر ذوب شود.

پخت گراتن گل کلم با فر

گراتن گل کلم ما آماده است. نوش جان!

تهیه و ترجمه مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا