رسپی

گلابی داغ با بستنی؛ دسر کلاسیک فرانسوی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسرهای میوه‌ای همیشه طرفداران زیادی دارند، به‌ویژه دسرهایی که با بستنی تهیه می‌شوند. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه دسر گلابی داغ با بستنی را به شما آموزش می‌دهیم که یک دسر خوشمزه فرانسوی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر گلابی داغ با بستنی

برای تهیه دسر گلابی داغ با بستنی به مواد زیر نیاز دارید:

گلابی ۴ تا ۶ عدد
شکر ¼ پیمانه
لبو یک عدد
آب ۲ پیمانه
چوب دارچین ۲ عدد
بادیان ۱ عدد
هل ۱ عدد
بستنی دلخواه ۶ اسکوپ

طرز تهیه دسر گلابی داغ با بستنی

برای تهیه دسر گلابی داغ با بستنی مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی گلابی‌ها

ابتدا گلابی‌ها را بشویید و با یک چاقوی تیز پوست آنها را بکنید. همچنین قسمت انتهایی گلابی‌ها را کمی برش بزنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی لبو

برای اینکه دسر گلابی رنگی زیباتر به خود بگیرد، از لبو استفاده کنید. همچنین می‌توانید از آب انار یا آب پرتقال هم استفاده کنید.
لبوها را پوست بکنید و از وسط برش بزنید.

بیشتر بخوانید: خواص گلابی برای دیابتی‌ها که معجزه می‌کند

مرحله سوم: قرار دادن مواد در قابلمه

در یک قابلمه، گلابی‌ها را به صورت ایستاده کنار هم قرار دهید و لبوها را نیز در کنار آنها بگذارید.

مرحله چهارم: افزودن شکر و ادویه‌ها

در این مرحله، شکر را روی میوه‌ها بریزید و چوب‌های دارچین، بادیان و هل را نیز به آن اضافه کنید.

نکته: حتماً هل را قبل از اضافه کردن، بشکنید.

دسر گلابی داغ با بستنی

مرحله پنجم: اضافه کردن آب

به اندازه‌ای که سطح گلابی‌ها پوشیده شود، به مواد داخل قابلمه آب بریزید.

مرحله ششم: افزودن ترشی لیمو

با یک پوست کن، چند تکه از پوست لیمو را بکنید و به ترکیب اضافه کنید. سپس آب لیمو ترش را نیز بگیرید و روی مواد بریزید.

بیشتر بخوانید: اسموتی گلابی و هلو؛ ترکیبی بی‌نظیر برای روزهای گرم

مرحله هفتم: استفاده از کاغذ روغنی

در انتها، یک تکه کاغذ روغنی روی سطح مواد قرار دهید تا آب زیادی تبخیر نشود. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای ۴۵ دقیقه بخار کند.

مرحله هشتم: سرو کردن گلابی‌ها

پس از پخته شدن، گلابی‌ها را از قابلمه خارج کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید به صورت ایستاده بچینید. یک اسکوپ بستنی دلخواه را در کنار آن قرار دهید و با پودر پسته تزئین کنید.

گلابی داغ با بستنی؛ دسر کلاسیک فرانسوی

 

در این مقاله، مجله رضیم طرز تهیه دسر گلابی داغ با بستنی را به شما آموزش داد. حتماً این دسر فرانسوی خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید. همچنین می‌توانید در مراسم‌های خود از مهمانان با این دسر پذیرایی کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا