۱۰ اشتباه رایج در تهیه ماکارونی که غذایتان را خراب میکند!

“`html
ماکارونی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهاست که به روشهای مختلفی تهیه میشود و سرشار از فولیک اسید است. علاوه بر طعم لذیذ آن، برای رشد مو مفید بوده و به بدن انرژی میبخشد.
این غذا همچنین برای سلامت استخوانها و عضلات بسیار سودمند است. ممکن است شما هم در تهیه ماکارونی با چالشهایی روبرو شده باشید که باعث بد طعم یا شفته شدن آن شده است.
امروز در این بخش از رضیم بلاگ ۱۰ مورد از رایجترین مشکلاتی که در زمان پخت ماکارونی ممکن است مرتکب شوید و موجب بدطعم و نرم شدن آن شود را بررسی میکنیم. پس با ما همراه باشید.
۱- استفاده از روغن در زمان پخت
یکی از اشتباهات رایج در پخت ماکارونی، اضافه کردن روغن به آب در حال جوش ماکارونی است.
این کار باعث لیز شدن سطح ماکارونی میشود و در نهایت سس یا مایه گوشتی به خوبی به آن نمیچسبد.
۲- نامتناسب بودن حجم قابلمه
انتخاب قابلمه مناسب یکی از عوامل مهم در پخت ماکارونی خوب است. همانطور که میدانید ماکارونی پس از پخت تغییر حجم میدهد، بنابراین باید قابلمهای انتخاب کنید که با مقدار ماکارونی تناسب داشته باشد.
فضای قابلمه باید به گونهای باشد که رشتههای ماکارونی به خوبی در آب غوطهور شوند.
برای انتخاب اندازه درست قابلمه، میتوانید به توضیحات پشت بستهبندی ماکارونی مراجعه کنید.
۳- ریختن ماکارونی در آب جوشیده نشده
این نکته را فراموش نکنید. صبور باشید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید، سپس ماکارونی خشک را در آن بریزید.
اگر آب به جوش نرسد، ماکارونی بیشتر در آب میماند و احتمال شفته شدن آن افزایش مییابد.
مقدار آب جوش هم خیلی مهم است. آب باید به اندازهای باشد که ۲-۳ بند انگشت روی ماکارونیها قرار بگیرد.
۴- بهم زدن زیاد ماکارونی در زمان جوشیدن
بهترین زمان برای به هم زدن ماکارونی، ۱-۲ دقیقه اول است که نشاستهاش هنوز در آب حل نشده است.
از به هم زدن بیش از حد ماکارونی در زمان جوش بپرهیزید چرا که ممکن است رشتهها بشکند.
بیشتر بخوانید: ترفندهای خوشمزه و خوشرنگ شدن مایه ماکارونی
۵- مناسب نبودن مقدار سس و حجم ماکارونی
یکی از سختترین کارها در تهیه ماکارونی، تناسب حجم سس با مقدار ماکارونی است.
اگر سس کم باشد، ماکارونی بیمزه میشود و اگر بیش از حد باشد، باعث میشود ماکارونی حالت خمیری پیدا کند.
سس باید به حدی باشد که ماکارونی رنگ بگیرد.
“““html
۶- افزودن آب و نمک زیاد در زمان پخت
اضافه کردن نمک بیش از حد به آب ماکارونی باعث میشود که سطح ماکارونی سفت شود.
هر ۵۰۰ میلی لیتر آب نیاز به ۲ قاشق غذاخوری نمک دارد.
بهتر است اول نمک را به آب اضافه کنید و بعد منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید تا نمک به خوبی حل شود.
۷- شستن ماکارونی حین آبکشی
آبکشی ماکارونی باعث میشود نشاسته روی آن شسته شود و در نتیجه ماکارونی لیز شود و سس به خوبی به آن نچسبد.
بهتر است بعد از جوشیدن ماکارونی، آن را در صافی بریزید و به جای شستن آن، سس را مستقیم روی ماکارونی بریزید.
۸- استفاده از ماکارونی نامرغوب
برای تهیه ماکارونی از برندهای شناخته شده و مرغوب استفاده کنید، زیرا ماکارونی های ارزان قیمت معمولاً کیفیت و طعم خوبی ندارند.
بیشتر بخوانید: رسپی ماکارونی
۹- سرعت عمل داشتن
بعد از آبکشی ماکارونی، باید سریع عمل کنید و قبل از اینکه ماکارونی سرد شود، سس را به آن اضافه کنید.
زمانی که ماکارونی داغ است، سس بهتر به آن میچسبد و طعم بهتری پیدا میکند.
۱۰- ریختن سس روی ماکارونی و بلافاصله سرو کردن آن
برخی افراد فقط ماکارونی را آبپز میکنند و سس را بعداً روی آن میریزند.
با این روش، سس به خوبی به ماکارونی نچسبیده و ماکارونی طعم واقعی خود را نخواهد داشت.
برای داشتن ماکارونی خوشمزه، بهتر است ماکارونی با سس به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت کم بپزد و دم بکشد.
امیدواریم این دستور پخت از مجله آشپزی رضیم برای شما مفید باشد و با رعایت این ۱۰ نکته مهم، ماکارونیهای خوشمزهتری تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.