رسپی

۲ رسپی انچیلادا اسفناج پنیری؛ در فر و بدون فر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

انچیلادا اسفناج پنیری یک نوع غذای مکزیکی تند و بسیار خوشمزه است که می‌توانید آن را در مدت زمان کوتاهی تهیه کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ می‌توانید با طرز تهیه انچیلادا اسفناج پنیری و نکات مهم در درست کردن این غذای خوشمزه آشنا شوید.

طرز تهیه انچیلادا اسفناج پنیری در فر

تهیه و پخت این غذا حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه طول می‌کشد. مواد لازم برای ۵ نفر مناسب است.

مواد لازم برای تهیه انچیلادا اسفناج پنیری

کره ۱ قاشق غذاخوری
اسفناج ۲۸۰ گرم
پیازچه خرد شده ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سیر ۲ حبه
پنیر ریکوتا ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خامه ترش ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پنیر پیتزا ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نان ترتیلا ۱۰ عدد

مواد لازم برای تهیه سس انچیلادا

روغن زیتون ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آرد ۲ قاشق غذاخوری
پودر چیلی ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
سس گوجه فرنگی ۲۲۰ گرم
پونه خشک ۱ قاشق چای‌خوری
زیره ۳/۴ قاشق چای‌خوری
ادویه پیاز ۳/۴ قاشق چای‌خوری
پودر سیر ۳/۴ قاشق چای‌خوری

“““html

نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه انچیلادا اسفناج پنیری

در این بخش می‌توانید با مراحل پخت انچیلادا اسفناج پنیری به طور کامل آشنا شوید.

مرحله اول: فر را روشن کنید

برای شروع لازم است فر را به دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد برسانید تا قبل از استفاده خوب گرم شود.

مرحله دوم: پیاز و سیر را تفت دهید

پیاز را خوب بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه کره را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. حالا پیاز خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. سیر را هم به صورت ریز خرد یا رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. این مواد را چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

مرحله سوم: اسفناج را اضافه کنید

اسفناج‌ها را بشویید و به اندازه‌های دلخواه خرد کنید. حالا اسفناج خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه با سیر و پیاز مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بوریتو مرغ مکزیکی

مرحله چهارم: پنیر را اضافه کنید

بعد از ۵ دقیقه ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و پنیر ریکوتا، خامه ترش و مقداری پنیر پیتزا را روی مخلوط بریزید.

پنیر را اضافه کنید برای تهیه انچیلادا اسفناج پنیری

بیشتر بخوانید: رسپی بورک اسفناج و پنیر

مرحله پنجم: سس انچیلادا را آماده کنید

برای تهیه این سس، ابتدا روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس آرد و پودر چیلی را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند. بعد از ۳ تا ۵ دقیقه، آب و سس گوجه را به ماهیتابه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. سپس می‌توانید ادویه‌ها مانند پونه، زیره، پودر سیر و پودر پیاز را بیفزایید. کمی دیگر این مواد را هم بزنید. بعد از ۱۰ دقیقه که سس غلیظ شد، مقداری نمک به آن اضافه کنید تا سس آماده شود.

سس انچیلادا را آماده کنید
مرحله ششم: انچیلادا را آماده کنید

نان‌ها را در یک ظرف مناسب قرار داده و به مدت ۱۵ ثانیه روی حرارت گرم کنید تا نرم شوند. سپس ۱/۴ فنجان از مخلوط اسفناج را در وسط نان ترتیلا قرار دهید و نان را بپیچید.

۲ رسپی انچیلادا اسفناج پنیری؛ در فر و بدون فر

به همین ترتیب تمام مواد را آماده کنید و در ظرف بچینید. سپس سس انچیلادا را روی نان‌ها بریزید و مقداری پنیر پیتزا هم به آن اضافه کنید. ظرف را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سس شروع به جوشیدن کند و پنیر طلایی شود. حالا انچیلادای شما آماده است و می‌توانید آن را از فر خارج کرده و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بوریتو گیاهی

رسپی انچیلادا اسفناج پنیری بدون فر

برای تهیه این غذا بدون فر، باید مواد را به همان روشی که توضیح داده شد آماده کنید. کف یک ماهیتابه را چرب کنید و مواد را درون آن بچینید. سپس سس را روی مواد بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا مواد بپزند.

“““html
را اضافه کنید. رسپی انچیلادا اسفناج پنیری بدون فر

در هنگام پخت، درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید غذا به آرامی بپزد. یادتان باشد که در این روش پنیر روی غذا تغییر رنگ نمی‌دهد و فقط نرم می‌شود و کمی کشدار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: رسپی املت اسپانیایی

نکات و فوت و فن‌های رسپی انچیلادا اسفناج پنیری

با نکات تهیه انچیلادا اسفناج پنیری همراه ما باشید.

نکات و فوت و فن‌های رسپی انچیلادا اسفناج پنیری

  • شما می‌توانید به جای نان ترتیلا از نان تافتون، نان پیتا، نان تاکو یا لواش ضخیم استفاده کنید.
  • در تهیه سس انچیلادا، می‌توانید به جای سس گوجه فرنگی از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن سس، می‌توانید از سیر رنده شده به جای پودر سیر استفاده کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که سس به طور کامل روی مواد را بپوشاند.
  • بعد از پختن انچیلادا، می‌توانید آن را با پیازچه خرد شده تزیین کنید.
  • سس انچیلادا باید تند باشد، اما می‌توانید تندی آن را طبق سلیقه خود تنظیم کنید.
  • انچیلادا یک غذای محبوب خیابانی در مکزیک است که می‌توانید آن را با گوشت، مرغ یا سبزیجات درست کنید.
  • این غذا باید با پنیر و سس زیاد پوشانده شود، پس در این مورد از مواد دریغ نکنید.
  • همچنین می‌توانید این غذا را بدون سس تهیه کرده و بعداً با هر نوع سسی که دوست دارید سرو کنید.

انچیلادا یک غذای خوشمزه مکزیکی است که با طعم ایرانی‌ها سازگاری دارد. اگر به تجربه طعم‌های جدید و خاص علاقه‌مندید یا دوست دارید میهمانانتان را با یک غذای ساده و متفاوت پذیرایی کنید، همین حالا این غذای عالی را درست کنید. اگر قبلاً این غذا را درست کرده‌اید، تجربیات و نظرات خود را با ما و دیگر دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا