رسپی

۲ رسپی قارچ سوخاری به روش فست‌فودی‌ها؛ خوشمزه و فوری

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

این روزها قارچ سوخاری از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار در منو رستوران‌ها و فست فودها به شمار می‌رود که بزرگ و کوچک آن را دوست دارند. اگر هوس این پیش غذای خوشمزه را کرده‌اید در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا رسپی قارچ سوخاری ترد و فوری را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری

مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری به شرح زیر است:

قارچ ۳۰۰ گرم
آرد سفید ۱ پیمانه یا ۱۲۵ گرم
آب یا دلستر ساده بدون طعم ۱ پیمانه یا ۲۵۰ میلی‌لیتر
پودر پانکو یا پودر سوخاری ۲ پیمانه حدودی
نشاسته ذرت نصف پیمانه یا ۵۰ گرم
نمک ۱ چهارم قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ چهارم قاشق غذاخوری

مراحل تهیه قارچ سوخاری

برای تهیه قارچ سوخاری باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: ترکیب آرد و نشاسته ذرت

داخل ظرفی آرد سفید و نشاسته ذرت را مخلوط کنید (آرد و نشاستهذرت را بهتر است الک کنید تا خرده‌های اضافی داخل آن نباشد) و نمک را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن بکینگ پودر

بکینگ پودر را به مخلوط آرد بیفزایید. می‌توانید مقدار نمک را بسته به سلیقه‌ی خود کم یا زیاد کنید.

سپس این مواد خشک را با همزن دستی خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: آب یا دلستر را اضافه کنید

حال آب یا دلستر ساده را در دو مرحله به مواد خشک اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی مخلوط کنید تا مواد صاف و یکدست شوند. غلظت مایه نباید خیلی سفت یا خیلی رقیق باشد.

بیشتر بخوانید: رسپی سیب زمینی پفکی خانگی

مرحله چهارم: شستن قارچ‌ها

قارچ‌ها را بشویید و بلافاصله با یک دستمال تمیز خشک کنید. باید مطمئن شوید که رطوبت قارچ‌ها به طور کامل گرفته شود. (بهتر است این کار در ابتدا انجام شود تا زمان خود را بهتر مدیریت کنید)

نکته: خشک بودن قارچ‌ها هنگام پوشاندن یکی از نکات مهم برای تهیه قارچ سوخاری است؛ چرا که اگر قارچ رطوبت داشته باشد، لایه سوخاری به خوبی به آن نمی‌چسبد. همچنین خشک کردن سریع قارچ‌ها باعث می‌شود پس از پخت، آبکی نشود.

مرحله پنجم: اضافه کردن قارچ به مواد

قارچ‌های خشک‌شده را به صورت برعکس در ظرفی بچینید. اینکه ساقه قارچ را کوتاه کنید یا بلند بگذارید، کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد.

داخل هر قارچ از قسمت ساقه و مرکز یک سیخ چوبی فرو کنید.

به کمک سیخ چوبی، قارچ‌ها را کاملاً در مایه‌ای که تهیه کرده‌اید، فرو ببرید.

۲ رسپی قارچ سوخاری به روش فست‌فودی‌ها؛ خوشمزه و فوری

سپس قارچ‌ها را از مایه خارج کنید و اجازه دهید مقدار اضافی مایه بریزد. (با تکان دادن قارچ این کار را سریع‌تر انجام دهید.)

بیشتر بخوانید:
“““html

رسپی نودل سوخاری به روش رستورانی

مرحله ششم: پانکو یا پودر سوخاری را اضافه کنید

حالا قارچ‌ها را داخل پانکو یا پودر سوخاری بگذارید و با دست پانکو را روی قارچ بریزید.

برای اینکه قارچ‌ها به خوبی پوشیده شوند، با کمک سیخ، قارچ‌ها را بچرخانید تا همه طرف‌های آنها با پانکو کامل بپوشد.

این کار را برای تمام قارچ‌ها انجام دهید و آنها را در یک ظرف مرتب کنید.

رسپی یک غذای سریع و ساده با قارچ

مرحله هفتم: سرخ کردن قارچ در روغن

در یک ظرف کوچک و عمیق مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید. (ظرف کوچک‌تر استفاده کنید تا روغن کمتری نیاز داشته باشید)

ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن کاملاً داغ شود.

سپس قارچ‌ها را به آرامی در روغن بریزید تا روغن روی آنها را بپوشاند.

وقتی قارچ‌ها کمی طلایی شدند، حرارت را کم کنید تا بپزند.

بعد از اینکه قارچ‌ها کاملاً سرخ شدند، آنها را از روغن بیرون آورده و در یک صافی بگذارید تا روغن اضافی‌شان بریزد.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش قارچ

مرحله هشتم: سرو کردن قارچ سوخاری

قارچ‌های سوخاری را می‌توانید کنار سبزیجات مختلف یا سیب‌زمینی سرخ کرده سرو کنید.

بهترین سس برای این قارچ‌ها، سس سیر است؛ اما می‌توانید از سس گوجه، سس خردل یا سس فلفل تند هم استفاده کنید.

همچنین می‌توانید آنها را به‌طور ساده و بدون سس هم میل کنید.

بیشتر بخوانید: ۷ راه تشخیص قارچ باکیفیت و مرغوب

مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری فوری

برای تهیه قارچ سوخاری فوری به مواد زیر نیاز دارید:

قارچ تازه ۲۰۰ گرم
آرد سفید به مقدار لازم
آب یخ به مقدار لازم
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم

“““html
رسپی قارچ سوخاری فوری

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این قارچ ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد اعلام شده در این رسپی مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است.
  • درجه سختی تهیه این قارچ آسان است.

مرحله اول: آماده‌سازی قارچ

قارچ‌ها را بشویید و درون صافی بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس با یک دستمال تمیز آنها را خشک کنید.

رسپی قارچ سوخاری به روش فوری

مرحله دوم: ترکیب ادویه‌ها با آرد

پودر سیر، تخم گشنیز آسیاب شده، آویشن، نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا را به آرد سفید اضافه کنید.

سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ادویه‌ها به طور یکدست در آرد پخش شوند.

همچنین می‌توانید مقداری از آرد را بچشید و اگر طعم ادویه‌ها کم بود، بیشتر اضافه کنید.

مرحله سوم: آماده‌سازی قارچ‌ها

قارچ‌ها را درون یک ظرف آب سرد بیندازید.

کمی آنها را زیر و رو کنید تا به خوبی خیس شوند. در این مرحله چند تکه یخ به آب اضافه کنید تا دما تغییر نکند.

آب سرد به عنوان چسب عمل می‌کند و باعث می‌شود مواد آردی و ادویه‌ها به قارچ بچسبند.

تنها بعد از این که قارچ‌ها خیس شدند، آنها را در ترکیب آرد و ادویه‌ها بزنید تا خوب پوشش داده شوند.

این کار را تکرار کنید تا تمام قارچ‌ها به خوبی پوشش داده شوند.

بیشتر بخوانید: روش‌های درست کردن پودر سوخاری خانگی

مرحله چهارم: سرخ کردن قارچ‌ها

در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

بهتر است قارچ‌ها در روغن شناور باشند، بنابراین از یک قابلمه کوچک استفاده کنید.

زمانی که روغن داغ شد، قارچ‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سرخ و طلایی شوند.

به دلخواه می‌توانید آنها را بیشتر یا کمتر برشته کنید.

سپس قارچ‌ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی توپک مرغ سوخاری

با قارچ سه سوته یک غذای خوشمزه درست کن!

مرحله پنجم: سرو کردن قارچ سوخاری فوری

قارچ سوخاری خوشمزه‌تان آماده است! می‌توانید آن را با انواع سس‌ها سرو کنید.

امیدوارم از این غذای سریع و ساده لذت ببرید. حتماً طبق دستورات این رسپی در مجله آشپزی رضیم قارچ سوخاری را تهیه کنید و از طعم آن بهره‌مند شوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا