رسپی

۲ رسپی چای آلبالو مجلسی خوش رنگ و طعم

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آلبالو یکی از میوه‌های محبوب در تابستان است. این میوه نه تنها طعم خوشمزه‌ای دارد، بلکه پر از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی مهم برای بدن است. یکی از روش‌های عالی برای استفاده از خواص این میوه، نوشیدن چای آلبالو است. در این بخش از رضیم بلاگ با ما باشید تا طرز تهیه چای آلبالو را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه چای آلبالو به دو روش

شما می‌توانید چای آلبالو را با آلبالوی تازه یا خشک تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه هر یک از این دو روش را توضیح می‌دهیم:

طرز تهیه چای آلبالو با آلبالوی تازه

اگر آلبالوی تازه دارید، با این روش می‌توانید چای خوش‌طعم و رنگارنگی آماده کنید:

مواد لازم برای تهیه چای آلبالو با آلبالوی تازه

برای تهیه این چای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

آلبالوی تازه ۱ پیمانه
آب به مقدار لازم
نبات یا عسل (اختیاری) به مقدار دلخواه

مراحل تهیه چای آلبالو با آلبالوی تازه

برای درست کردن چای آلبالو با آلبالوی تازه، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی آلبالو

آلبالوهای تازه را خوب بشویید و ساقه و برگ‌های آن‌ها را جدا کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای چورگی با شیر

مرحله دوم: دم کردن چای آلبالو

آلبالوها را در قوری بریزید و دو لیوان آب جوش به آن‌ها اضافه کنید. قوری را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. اگر دوست دارید، می‌توانید برای شیرین کردن چای از نبات یا عسل استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: فواید و مضرات قهوه هسته خرما: همه چیز را بدانید + طرز تهیه

مرحله سوم: سرو چای آلبالو با آلبالوی تازه

پس از اینکه دمنوش آلبالو دم کشید، آن را صاف کنید و در لیوان‌های خود بریزید و از طعم عالی آن لذت ببرید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک چای

طرز تهیه چای آلبالو

بیشتر بخوانید: چای اولانگ چیست؟

طرز تهیه چای آلبالو با آلبالوی خشک

در این روش، از آلبالوی خشک برای تهیه چای آلبالو استفاده می‌شود و این روش زمانی مناسب است که به آلبالوی تازه دسترسی ندارید.

۲ رسپی چای آلبالو مجلسی خوش رنگ و طعم

“`html
مواد لازم جهت تهیه چای آلبالو با آلبالوی خشک

برای تهیه چای آلبالو با آلبالوی خشک به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

آلبالوی خشک ۱ پیمانه
آب به مقدار لازم
نبات یا عسل (اختیاری) به مقدار دلخواه

مراحل تهیه چای آلبالو با آلبالوی خشک

برای تهیه این چای خوش طعم، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده سازی آلبالو خشک

در این روش می‌توانید از آلبالو خشک با هسته یا بدون هسته استفاده کنید. آلبالوی خشک را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی چای پوره به روش صحیح

مرحله دوم: دم کردن چای آلبالو

آلبالوی خیس شده را داخل قوری ریخته و دو لیوان آب جوش به آلبالوها اضافه کنید. قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. برای شیرین کردن این چای می‌توانید از نبات یا عسل استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: معرفی ۱۰ دمنوش‌ آرامبخش و نشاط‌ آور

مرحله سوم: سرو چای آلبالو با آلبالوی خشک

چای آلبالو را از صافی رد کرده و در لیوان‌های دلخواه‌تان بریزید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم به رسپی چای آلبالو به دو روش مختلف پرداختیم. چای آلبالو سرشار از مواد مغذی ضروری برای بدن است و خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. با تهیه این نوشیدنی دلچسب در خانه، می‌توانید از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید و از خواص شگفت‌انگیز آن برای سلامتی خود بهره‌مند شوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا