رسپی

۲ رسپی چیپس هویج خانگی+ نکات و فوت‌وفن ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چیپس هویج یک میان وعده سالم و خوشمزه است که می‌توانید برای بچه‌های خود درست کنید. این چیپس ترد و خوش‌طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف در خانه تهیه کنید و به راحتی جایگزین چیپس‌های صنعتی کنید. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه چیپس هویج را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن چیپس هویج به روش اول، ابتدا هویج‌ها را باریک برش بزنید و ادویه و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مواد را روی سینی فر بچینید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. برای روش دوم، هویج‌ها را آب‌پز یا بخارپز کنید، سپس آن‌ها را به پوره تبدیل کرده و با نشاسته ذرت و ادویه مخلوط کنید. مواد را روی یک سطح پهن کنید، با کاتر دلخواه برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. ادامه مطلب را برای مشاهده طرز تهیه کامل هر دو روش دنبال کنید.

مواد لازم برای چیپس هویج (روش اول)

هویج ۴ عدد
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا به میزان دلخواه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پارمزان به میزان دلخواه

طرز تهیه چیپس هویج (روش اول)

مدت زمان آماده‌سازی: ۳۵-۴۰ دقیقه
مناسب برای: ۳-۴ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی هویج

ابتدا هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را با استفاده از یک رنده یا غذاساز به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.

برش‌های هویج را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله دوم: طعم‌دار کردن هویج‌ها

هویج‌های برش خورده را در یک کاسه بریزید و نمک، فلفل، پودر سیر، روغن زیتون، پودر پاپریکا و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. با دست همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا طعم‌دار شود.

بیشتر بخوانید:رسپی کتلت سیب‌زمینی و اسفناج

مرحله سوم: پخت هویج‌ها

در این مرحله یک ورق کاغذ روغنی روی سینی فر قرار دهید و هویج‌های برش زده را روی آن بچینید. سپس به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا بپزد.

در میانه پخت، چیپس‌ها را برگردانید تا هر دو طرف به طور یکنواخت ترد شوند.

مرحله چهارم: سرو کردن چیپس هویج

پس از گذشت زمان مشخص، سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس چیپس‌ها را سرو کنید.

“““html

چیپس هویج را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس آنها را در ظرف دلخواه بریزید و به میزان دلخواه پنیر پارمزان روی آنها بپاشید.

مواد لازم چیپس هویج (روش دوم)

هویج ۲ عدد
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن به میزان دلخواه

رسپی چیپس هویج (روش دوم)

مدت زمان آماده‌سازی: ۴۰-۵۰ دقیقه
مناسب برای: ۲-۳ نفر
درجه سختی: متوسط

۲ رسپی چیپس هویج خانگی+ نکات و فوت‌وفن ها

مرحله اول: هویج را پوره کنید

ابتدا هویج‌ها را خوب بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس آنها را به قطعات کوچک‌تر برش دهید و بخارپز یا آب‌پز کنید. بعد از پخته شدن، با استفاده از گوشت‌کوب برقی یا چنگال آنها را به پوره تبدیل کنید.

بیشتر بخوانید:رسپی سمبوسه بازاری؛ ترد و طلایی

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

وقتی هویج را پوره کردید، نشاسته ذرت، نمک، فلفل سیاه و آویشن را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را آنقدر هم بزنید تا یک خمیر یکنواخت بدست بیاید که به دست نچسبد.

مرحله سوم: خمیر را شکل دهید

خمیر را روی یک سطح تمیز پهن کنید و با کاتر دلخواه آن را برش بزنید.

در یک تابه کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود، سپس هویج‌های برش زده را در تابه بریزید تا سرخ شوند.

2 رسپی چیپس هویج خانگی

مرحله چهارم: چیپس هویج را سرو کنید

بعد از اینکه چیپس‌ها سرخ شدند، آنها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود، سپس آنها را با سس کچاپ سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه چیپس هویج

در این قسمت چند نکته مهم برای تهیه چیپس هویج بیان می‌شود، با ما همراه باشید.

  • هر چه ضخامت برش‌ها کمتر باشد، چیپس تردتر می‌شود.
  • فر را ۱۵ دقیقه قبل از استفاده روشن کنید تا گرم شود.
  • برای تهیه چیپس هویج به روش اول، می‌توانید از سرخ‌کن یا هواپز استفاده کنید.
  • سعی کنید از هویج‌های تازه، بزرگ و هم‌اندازه استفاده کنید.
  • هویج‌های نارنجی تیره معمولاً طعم شیرین‌تر و خوشمزه‌تری دارند.
  • سعی کنید ضخامت برش‌ها یکسان باشد تا همه چیپس‌ها به یک اندازه بپزند.
  • می‌توانید از ادویه‌های دیگر مثل زنجبیل، پودر چیلی یا رزماری نیز استفاده کنید.
  • چیپس هویج را می‌توانید در هواپز با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درست کنید.
  • برای سرو می‌توانید از سس ماست و سبزیجات، دیپ آووکادو یا حمص استفاده کنید.
  • برای تنوع، چیپس هویج را می‌توانید با چیپس‌های سیب زمینی یا چغندر ترکیب کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، ۲ رسپی چیپس هویج را به شما معرفی کردیم. شما می‌توانید با توجه به سلیقه‌تان یکی از روش‌ها را انتخاب کنید و چیپس هویج خانگی خوشمزه و سالم درست کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا