رسپی

۲ رسپی کیک گل محمدی؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک گل محمدی یکی از کیک‌های خانگی خوشمزه است که به خاطر بوی عالی‌اش طرفداران زیادی دارد. برای درست کردن این کیک می‌توانید از گلبرگ‌های تازه یا خشک گل محمدی به همراه گلاب استفاده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ می‌توانید با دو روش تهیه کیک گل محمدی آشنا شوید.

تهیه کیک گل محمدی با گل محمدی تازه

برای آماده کردن مواد لازم این کیک حدود ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارید و برای پخت آن تقریباً ۴۵ دقیقه زمان لازم است.

مواد لازم برای تهیه کیک گل محمدی مجلسی به روش قنادی

تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن مایع ۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلاب ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلبرگ‌های تازه گل محمدی ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آرد ۲/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار
بیکینگ پودر ۲/۵ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیک گل محمدی یا گل سرخ خانگی

در این قسمت می‌توانید با مراحل درست کردن کیک گل محمدی آشنا شوید.

مرحله اول: گرم کردن فر

برای شروع، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی مهلبیه گل محمدی

مرحله دوم: مخلوط کردن تخم‌مرغ و شکر

تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و داخل یک کاسه بریزید. سپس شکر را به آن اضافه کرده و با یک همزن، آن‌ها را خوب مخلوط کنید تا ترکیب کرم رنگ و کش‌دار شود.

مرحله سوم: اضافه کردن مواد دیگر

پس از اینکه تخم‌مرغ و شکر خوب مخلوط شدند، روغن مایع، شیر، گلاب و گل محمدی خردشده را اضافه کنید. بهتر است هر کدام از این مواد را به آرامی اضافه کنید تا ترکیب بهتری بدست آید.

“““html
کدام از مواد را به نوبت اضافه کنید و سپس در حد مخلوط شدن، مواد را هم بزنید و به سراغ اضافه کردن سایر مواد بروید.

بیشتر بخوانید: بهترین روش خشک کردن گل محمدی؛ با حفظ عطر و رنگ

روغن مایع، شیر، گلاب و گل محمدی را اضافه کنید

مرحله چهارم: آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید

آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و ۳ بار الک کنید. سپس مواد خشک را به آرامی به مخلوط اصلی اضافه کنید. با یک لیسک به آرامی هم بزنید تا همه چیز خوب با هم ترکیب شود. بهتر است هم زدن را به صورت دورانی و در یک جهت انجام دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک بهار نارنج و پرتقال

مرحله پنجم: مایه کیک را در قالب بریزید

مایه کیک را در یک قالب که قبلا آن را چرب کرده‌اید بریزید. سپس قالب را چند بار به آرامی به سطح کار بکوبید تا هوای اضافی خارج شود.

مرحله ششم: کیک را بپزید

در این مرحله، قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه می‌توانید یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید. اگر کیک به آن چسبید، یعنی به زمان بیشتری نیاز دارد.

۲ رسپی کیک گل محمدی؛ ساده و خوشمزه

بیشتر بخوانید: رسپی کیک یخچالی با پتی بور

کیک گل محمدی را بپزید

مرحله هفتم: کیک را سرو کنید

بعد از پخت کیک، آن را از قالب بیرون آورید. اجازه دهید کیک کمی خنک شود و سپس آن را از قالب جدا کنید و به دلخواه خود تزیین کنید. حالا کیک آماده است و می‌توانید از طعم آن لذت ببرید.

بیشنر بخوانید: خواص و مضرات گل سرخ

کیک گل محمدی با گل محمدی خشک

طرز تهیه این کیک با گل محمدی خشک تفاوتی با استفاده از گل محمدی تازه ندارد. تنها باید به جای گلبرگ‌های تازه، از گلبرگ‌های خشک استفاده کنید. به ازای هر ۱/۲ لیوان گل سرخ تازه، از ۲ قاشق غذاخوری پودر گل محمدی خشک استفاده کنید.

قبل از اینکه گل محمدی خشک را اضافه کنید، حتما آن را پودر کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید. برای اینکه عطر کیک بهتر شود، از مقداری گلاب هم استفاده کنید. توجه داشته باشید که طعم و عطر این کیک با گل محمدی تازه بهتر است.

۲ رسپی کیک گل محمدی؛ ساده و خوشمزه

بیشتر بخوانید: رسپی کیک بهار نارنج

نکات و فوت و فن‌های رسپی کیک گل محمدی

با نکات این رسپی همراه ما باشید.

  • برای تزیین کیک گل سرخ می‌توانید از گل محمدی خشک، پودر پسته و مقداری شکلات آب شده استفاده کنید.
  • افزودن مقداری گردوی خرد شده به این کیک می‌تواند طعم بهتری به آن بدهد.
  • اگر فر شما گزینه کانوکشن ندارد، در ۷ دقیقه آخر پخت کیک، می‌توانید گریل را روشن کنید تا سطح کیک بهتر بپزد.

“““html

  • کیک طلایی و خوش‌رنگ شود.
  • برای تهیه کیک گل محمدی در فر برقی و توستر، دما را ۲۰ درجه کمتر از فرهای بزرگ گازی تنظیم کنید.
  • برای تهیه کیک گل محمدی شکلاتی، می‌توانید مقداری پودر کاکائو به مایه کیک اضافه کنید و کیک را با شکلات ذوب شده تزئین کنید.
  • کیک گل محمدی یکی از خوش‌عطر و خوشمزه‌ترین کیک‌های خانگی است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. بهتر است از گل محمدی تازه استفاده کنید، ولی اگر به گل تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از پودر گل محمدی خشک هم بهره ببرید. اگر تجربه‌ای در تهیه این کیک دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه‌مند هستند، به اشتراک بگذارید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا