رسپی
۲ روش آسان برای تهیه ترشی کیوی ترش و ملس (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه ترشی کیوی به روش ساده و طعم حقیقی
ترشی جزئی جداییناپذیر از سفرههای ایرانی است. امروز میخواهیم شما را با طرز تهیه ترشی کیوی آشنا کنیم. با ما همراه باشید!
طرز تهیه ترشی کیوی رو میخواهید؟
روش اول: ترشی کیوی ساده
مواد لازم :
- کیوی…………………2 کیلو
- سرکه……………….. به میزان دلخواه
- نمک……………….. به مقدار لازم
طرز تهیه :
- ابتدا کیویها را خوب بشویید و با پوست به مدت 10 تا 12 ساعت در آب نمک غلیظ بخوابانید.
- سپس کیویها را از آب نمک خارج کرده و در ظرف ترشی بریزید.
- روی آن کمی نمک و به اندازه لازم سرکه بریزید.
روش دوم: ترشی کیوی لیته
مواد لازم :
- کیوی 2 کیلوگرم
- نمک 2 قاشق سوپخوری
- سرکه به میزان لازم
- پودر گشنیز 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
- کیویها را بشویید، پوست آنها را گرفته و با چنگال کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید.
- سپس پوره را در ظرف مورد نظر بریزید، نمک را اضافه کنید و با سرکه بپوشانید. آن را به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
- پودر گشنیز را به مخلوط اضافه کرده و خوب بهم بزنید.
- در انتها، مخلوط را در شیشه مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید.
بیشتر بخوانید :
۲ راه برای تهیه ترشی هویج مرحله به مرحله
۲ روش متفاوت برای تهیه ترشی بادمجان | ترشی بادمجان شکم پر
طرز تهیه ترشی لبو با انار + خواص ترشی لبو
طرز تهیه لواشک کیوی ترش و ملس