رسپی
۲ روش متفاوت برای تهیه ترشی خرمالو + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

“`html
ترشی خرمالو، یک ترشی خوشمزه برای زمستان
ترشی خرمالو یکی از چاشنیهای لذیذ است که با خرمالوی نارس تهیه میشود. با ما باشید.
ترشی خرمالو | نحوه تهیه ترشی خرمالو
روش اول: ترشی خرمالو با تمر هندی
مواد لازم برای تهیه ترشی خرمالو و تمر هندی
- خرمالو: ۵۰۰ گرم
- سرکه: نصف لیتر
- برگه زرد آلو: ۲۵۰ گرم
- تمر هندی: نصف بسته
- خرما بدون هسته: ۲۵۰ گرم
- سیاه دانه: نصف قاشق مرباخوری
- تخم گشنیز: نصف قاشق مرباخوری
- پودر گلپر: نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه ترشی خرمالو و تمر هندی
- اول خرمالوها را بشویید و خرد کنید و در مخلوطکن بریزید تا یکدست شوند. اگر با دست خرد میکنید، پوست آنها را بگیرید تا ترشی زیباتر شود.
- سرکه را برای ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. این کار مانع از کپکزدن سرکه میشود. سپس سرکه را در ظرفی بریزید.
- تمر هندیها را به سرکه اضافه کنید و برگه زردآلوهایی که ۱۰ ساعت در سرکه خیساندهاید و نرم شدهاند را با خرما چرخ کنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.
- سپس پودر گلپر، تخم گشنیز نیکوبیده، سیاهدانه و نمک را اضافه کنید. مقداری از سرکه را به آن اضافه کنید و مزه کنید. درب شیشه را ببندید و ترشی خرمالو را در جایی خنک قرار دهید.
- این ترشی بعد از ۱۵ روز آماده میشود. میتوانید خرمالوها را به شکل نگینی خرد کنید یا بهصورت کامل در سرکه قرار دهید.
روش دوم: نحوه تهیه ترشی خرمالو بهصورت درسته
مواد لازم برای تهیه ترشی خرمالو درسته
- خرمالو: ۸ عدد
- هل سبز: ۸ عدد
- فلفل: ۸ عدد
- سرکه سفید و نمک: به میزان لازم
- زنجبیل تازه: ۴ تکه کوچک
طرز تهیه ترشی خرمالو درسته
- خرمالوها را بشویید و بگذارید خشک شوند. با نوک چاقو در انتهای هر خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد کنید و داخل آن را با یک هل سبز و یک فلفل پر کنید.
- خرمالوها را در یک ظرف شیشهای تمیز بگذارید، نمک و زنجبیل را روی آنها بریزید و سپس سرکه سفید را به میزان کافی روی آنها بریزید تا کاملاً پوشش داده شود.
- درب شیشه را ببندید و ترشی را در جای خنک نگهداری کنید. این ترشی بعد از ۱۵ روز آماده میشود.
نکات کلیدی برای تهیه ترشی خرمالو
- برای تهیه ترشی خرمالو، از خرمالوهای نارس استفاده کنید.
- خرمالوها را بهخوبی بشویید و بگذارید خشک شوند.
- اگر زنجبیل تازه ندارید، میتوانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.
- اگر ترشی ملایمتری میپسندید، میتوانید سرکه را با آب مخلوط کنید.
- با هر نسبتی که دوست دارید، سرکه و آب را ترکیب کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه ترشی گلکلم و لبو با طعمی فوقالعاده
طرز تهیه ترشی لبنانی تند و ترش
طرز تهیه ترشی لبو با انار + خواص ترشی لبو
ترشی لوبیا سبز | طرز تهیه یک ترشی متفاوت