رسپی

۳ دستور خوشمزه جهت تهیه چیکن استریپس + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش کامل تهیه چیکن استریپس خوشمزه و ترد رستورانی

فیله مرغ سوخاری واقعاً عالی است و همه، به ویژه بچه‌ها، آن را دوست دارند. مرغ‌هایی که به شکل تکه‌های باریک درآمده و در خمیری از خردل و سپس در پودر سوخاری غلتانده می‌شوند… مشخص است که طعم فوق‌العاده‌ای دارند.

اما اگر فکر می‌کنید که این فیله‌های مرغ خوشمزه در روغن زیاد سرخ شده‌اند، اشتباه می‌کنید. در این دستور فقط کمی روغن روی مرغ‌ها اسپری می‌شود.

با این حال، فیله مرغ سوخاری هنوز هم ترد و خوشمزه خواهد شد. با ما همراه باشید.

چیکن استریپس پفکی + دستور تهیه چیکن استریپس خانگی

1 – دستور تهیه چیکن استریپس با آویشن

مواد لازم:

  • فیله مرغ: 6 عدد
  • کورن فلکس ساده خرد شده: 2 پیمانه
  • شیر: 1 پیمانه
  • آرد: 1/2 پیمانه
  • سیر رنده شده: 2 حبه
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع برای سرخ کردن: به مقدار لازم

دستور تهیه:

  1. برای تهیه استریپس مرغ، ابتدا تکه‌های سینه مرغ را به شکل مستطیلی برش بزنید.
  2. در یک کاسه بزرگ شیر، آرد، سرکه و سیر را با هم مخلوط کنید.
  3. نمک، فلفل و آویشن را روی مخلوط بپاشید و خوب هم بزنید. سپس تکه‌های مرغ را به آن بیفزایید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوشمزه شوند.
  4. سپس کاسه را از یخچال خارج کرده و در یک تابه کوچک روغن بریزید و بگذارید گرم شود.
  5. در یک سینی، کورن فلکس را بریزید و تکه‌های مرغ را از مایع خارج کنید و به آرامی در کورن فلکس بغلتانید. سپس آنها را در روغن داغ قرار دهید تا ترد و طلایی شوند.
  6. بعد از سرخ شدن، آنها را در یک صافی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود و سپس سرو کنید. می‌توانید با هر سس دلخواهتان نوش جان کنید.

۳ دستور خوشمزه جهت تهیه چیکن استریپس + عکس

2 – دستور تهیه چیکن استریپس ساده

مواد لازم:

  • فیله سینه مرغ: 6 عدد
  • کورن فلکس ساده خرد شده: 2 پیمانه
  • شیر: 1 پیمانه
  • آرد: 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • سیر رنده شده: 3 حبه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم

دستور تهیه:

  1. مرغ‌ها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس آرد، شیر، نمک، فلفل، تخم مرغ و سیر را خوب مخلوط کنید. مرغ‌ها را در این مایع بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.
  2. سپس مرغ‌ها را از مایع خارج کرده و در کورن فلکس بغلتانید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم تا پخته و طلایی شوند.
  3. بعد از سرخ شدن، آنها را در یک صافی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود و سپس سرو کنید.

۳ دستور خوشمزه جهت تهیه چیکن استریپس + عکس

“““html
separator line

3 – دستور تهیه چیکن استریپس با سس

مواد لازم :

  • فیله مرغ یا سینه مرغ بی استخوان 500 گرم
  • پودر نان (یا پودر سوخاری) 3/4 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل به مقدار کافی
  • اسپری روغن

دستور تهیه :

برای تهیه مایه چیکن، از خردل، مایونز، تخم مرغ و ادویه‌جات استفاده می‌شود. این ترکیب به مرغ طعمی عالی می‌دهد و شما می‌توانید آن را بدون سس نیز میل کنید، یا با یک نوشیدنی خنک یا سالاد سبزیجات تناول کنید.

اما ما پیشنهاد می‌کنیم که فیله مرغ سوخاری را با سس رنچ سرو کنید تا از طعم آن لذت بیشتری ببرید.

۳ دستور خوشمزه جهت تهیه چیکن استریپس + عکس (مرحله به مرحله)

دستور تهیه سینه مرغ سوخاری کبابی

  1. فر را با درجه حرارت ۲۰۰ سانتی‌گراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.
  2. پودر نان را در سینی فر پخش کنید و با اسپری روغن روی آن بپاشید. این کار را به آرامی و به صورت عمودی انجام دهید تا پودر نان نریزد. سپس سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پودر طلايي شود. بعد آن را از فر خارج کرده و به کاسه‌ای منتقل کنید.
  3. در یک کاسه، تخم مرغ را بشکنید. سپس سس مایونز، خردل، آرد، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
  4. اگر از سینه مرغ استفاده می‌کنید، آن را به تکه‌های نازک برش بزنید. حالا تکه‌های مرغ را در مایه تهیه شده بیندازید و خوب بچرخانید تا تمام این ترکیب بر روی مرغ بچسبد.
  5. برای پخت بهتر مرغ در فر، یک توری فلزی روی سینی بگذارید. تکه‌ها را از مایه خارج کنید و در کاسه پودر نان سوخاری فرو کنید. سعی کنید همه طرف‌های تکه‌ها با پودر پوشانده شوند (حتی کناره‌ها). سپس آنها را روی سینی یا توری بگذارید.
  6. بعد از این که همه تکه‌ها را آماده کردید، روی آنها با اسپری روغن بپاشید و سینی را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید (زمان پخت بستگی به اندازه فیله‌ها دارد).
  7. در نهایت، روی فیله‌ مرغ سوخاری کمی جعفری خرد شده اضافه کنید و آن را با سس رنچ یا هر سس دیگری که دوست دارید، سرو کنید. نوش جان!

۳ دستور خوشمزه جهت تهیه چیکن استریپس + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ی خوراک بادمجان با گوجه یک شام سبک

دستور تهیه ی خوراک جگر خوشمزه و پر از خاصیت

دستور تهیه ی خاویار بادمجان یک خوراک سالم و ساده

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا