رسپی

۳ رسپی اسموتی زردآلو و انبه؛ خوشمزه و خواستنی در تابستان

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اسموتی زردآلو و انبه یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین نوشیدنی‌های تابستان است که طعم خوبی دارد و غلیظ است. در این مقاله از رضیم بلاگ با طرز تهیه اسموتی زردآلو و انبه به چند روش مختلف آشنا می‌شوید.

طرز تهیه اسموتی زردآلو و انبه با طالبی

تهیه این اسموتی حدود ۲۰ دقیقه زمان می‌برد. مواد لازم این نوشیدنی برای ۴ نفر مناسب است.

مواد لازم برای تهیه اسموتی زردآلو و انبه با طالبی

مواد ضروری برای ساخت این اسموتی به شرح زیر است:

انبه متوسط ۲ عدد
طالبی متوسط نصف
زردآلوی رسیده ۸ عدد
شیر ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه اسموتی زردآلو و انبه با طالبی

در این بخش می‌توانید مراحل درست کردن اسموتی زردآلو و انبه با طالبی را بیاموزید.

مرحله اول: انبه و طالبی را منجمد کنید

ابتدا پوست انبه را بکنید و آن را بشویید. سپس پوست طالبی را هم بکنید و خرد کنید. انبه و طالبی را در یک ظرف بگذارید و برای نیم ساعت تا یک ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.

مرحله دوم: زردآلوها را میکس کنید

زردآلوها را بشویید و هسته‌شان را جدا کنید. سپس آن‌ها را کمی خرد کنید و در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید.

مرحله سوم: مواد اسموتی را میکس کنید

در این مرحله، انبه و طالبی یخ‌زده را به زردآلوهای میکس شده اضافه کنید. مقدار کمی شیر و شکر هم به مواد اضافه کنید و سپس مخلوط‌کن را روشن کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی انبه و گیلاس

مرحله چهارم: اسموتی را سرو کنید

پس از آماده شدن اسموتی، آن را در لیوان بریزید و با چند تکه انبه خرد شده تزیین کنید و سپس سرو کنید.

طرز تهیه اسموتی زردآلو و انبه با موز

تهیه این اسموتی حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌برد.

مواد لازم برای تهیه اسموتی زردآلو و انبه با موز

مواد لازم برای تهیه این اسموتی به شرح زیر است:

موز ۱ عدد
انبه ۱ عدد
زردآلو ۵ عدد
شیر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
بستنی وانیلی ۱ عدد

مراحل تهیه اسموتی زردآلو و انبه با موز

در ادامه می‌توانید مراحل درست کردن اسموتی زردآلو، انبه با موز و بستنی را بخوانید.

مرحله اول: میوه‌ها را منجمد کنید

ابتدا پوست موز را بکَنید و آن را خرد کنید و در یک ظرف قرار دهید. سپس انبه…

۳ رسپی اسموتی زردآلو و انبه؛ خوشمزه و خواستنی در تابستان

“““html

میوه‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را به قطعات نسبتاً کوچکی خرد کرده و در یک ظرف بریزید. بعد، به سراغ زردآلوها بروید.

پس از شستن زردآلوها، هسته‌های آن‌ها را جدا کرده و به ظرف حاوی موز و انبه اضافه کنید. بعد از این کار، ظرف را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا میوه‌ها یخ بزنند.

رسپی اسموتی زردآلو و انبه رژیمی

مرحله دوم: ترکیب مواد اسموتی

در این مرحله، موز، انبه و زردآلوی یخ زده را از فریزر خارج کرده و در مخلوط‌کن بریزید. سپس، شیر و بستنی را اضافه کنید و مخلوط‌کن را روشن کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله سوم: سرو اسموتی

پس از آماده شدن اسموتی، می‌توانید آن را در لیوان‌های بزرگ بریزید و با چند برگ نعناع تازه و مقداری انبه خرد شده تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی گیلاس با ماست

رسپی اسموتی زردآلو و انبه رژیمی

آماده کردن این اسموتی به طور کلی حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه اسموتی زردآلو و انبه رژیمی

برای تهیه این اسموتی، به مواد زیر نیاز دارید:

زردآلو ۱ عدد
انبه ۱ عدد
اسفناج تازه ۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب سرد ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

رسپی اسموتی زردآلو و انبه رژیمی

برای تهیه این اسموتی، ابتدا زردآلو را بشویید و هسته‌اش را جدا کنید. انبه را نیز خرد کرده و تکه‌های میوه را در مخلوط‌کن بریزید. سپس، اسفناج را بشویید و همراه با مقداری آب سرد به مخلوط‌کن اضافه کنید.

مخلوط‌کن را روشن کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. در نهایت، اسموتی رژیمی را در لیوان بریزید و به عنوان میان وعده یا صبحانه میل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی شکلات تلخ در خانه

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسموتی زردآلو و انبه

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسموتی زردآلو و انبه

در ادامه، به چند نکته مهم برای تهیه این اسموتی خوشمزه اشاره خواهیم کرد:

  • اضافه کردن شکر به این اسموتی اختیاری است و اگر تمایل دارید، می‌توانید آن را حذف کنید.
  • اگر می‌خواهید این نوشیدنی شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید.
  • برای تهیه این نوشیدنی، از زردآلوهای شیرین و رسیده که نرم هستند استفاده کنید.
  • بسته به سلیقه خود می‌توانید از بستنی وانیلی، زعفرانی یا انبه‌ای استفاده کنید.
  • برای تهیه اسموتی زردآلو و انبه رژیمی، می‌توانید از شیر کم‌چرب بهره ببرید.
  • اگر به کالری نوشیدنی اهمیت چندانی نمی‌دهید، می‌توانید از شیر پر چرب استفاده کنید که طعم بهتری دارد.
  • “““html

  • برای خوشمزه‌تر شدن اسموتی‌تان، مقداری خامه صبحانه به آن اضافه کنید.
  • اگر نمی‌توانید میوه‌ها را منجمد کنید، می‌توانید از یخ خرد شده استفاده کنید.
  • اضافه کردن موز باعث خوشمزگی و غلظت بیشتر اسموتی می‌شود.
  • به جای شیر گاو می‌توانید از شیرهای گیاهی مثل شیر بادام یا شیر فندق استفاده کنید.
  • بهترین زمان برای نوشیدن اسموتی، درست بعد از تهیه آن است، زیرا قرار گرفتن در یخچال باعث تغییر طعم و بافت آن می‌شود.
  • برخی از دستورها برای تهیه اسموتی به جای شیر و بستنی از ماست یونانی استفاده می‌کنند.
  • اگر می‌خواهید طعم اسموتی را شیرین کنید، می‌توانید از شربت بار استفاده کنید.
  • اگر اسموتی بسیار غلیظ شد، به آن کمی شیر یا آب اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.
  • برای طعم‌دار کردن می‌توانید از پودر پسته، پودر گردو یا خلال بادام استفاده کنید.
  • اگر به زردآلوی تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از برگه زردآلو استفاده کنید. کافیست آنها را بشویید و چند ساعت در آب خیس کنید تا نرم شوند، سپس با بقیه میوه‌ها مخلوط کنید.
  • اضافه کردن پودر گل محمدی باعث می‌شود اسموتی بوی خوشی داشته باشد.
  • برخی افراد برای عطر دادن به اسموتی از کمی گلاب استفاده می‌کنند.
  • برای معطر کردن می‌توانید کمی عصاره وانیل را به اسموتی اضافه کنید.
  • یادتان باشد که انبه و زردآلو کالری بالایی دارند، بنابراین بهتر است از این اسموتی به مقدار کم استفاده کنید تا دچار اضافه وزن نشوید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به ۳ روش تهیه اسموتی زردآلو و انبه پرداخته شد. این اسموتی بسیار خوشمزه است و می‌توانید از آن به عنوان یک میان‌وعده یا صبحانه استفاده کنید. اگر شما هم تجربه‌ای در تهیه این نوشیدنی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا