۳ رسپی اسپاگتی سیر و قارچ؛ فانتزی و خوشمزه

“`html
اسپاگتی سیر و قارچ یکی از خوشمزهترین غذاهای ایتالیایی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و طعم فوقالعادهای دارد. در این مقاله از رضیم بلاگ میتوانید با رسپی اسپاگتی ایتالیایی سیر و قارچ به طور کامل آشنا شوید.
اسپاگتی یا ماکارونی رشتهای | ۵۰۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
سیر | ۲ تا ۳ حبه |
برگ گشنیز تازه | به مقدار لازم |
پودر پنیر پارمسان | ۵۰ گرم |
فلفل قرمز تازه | ۱ عدد |
مراحل تهیه اسپاگتی سیر و قارچ
آماده کردن مواد اولیه این غذا کمتر از ۱۰ دقیقه طول میکشد و برای پخت آن نیز به حدود نیم ساعت زمان نیاز دارید. در ادامه این بخش میتوانید با مراحل پخت اسپاگتی سیر و قارچ آشنا شوید.
مرحله اول: اسپاگتی را آبکش کنید
برای شروع یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. سپس اسپاگتی را اضافه کنید. حدود ۷ تا ۹ دقیقه صبر کنید و سپس اسپاگتی را آبکش کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی راویولی نخودفرنگی ایتالیایی
مرحله دوم: قارچها را در کره تفت دهید
قارچها را با آب فراوان و یک برس نرم بشویید و خوب تمیز کنید. سپس آنها را به صورت ورقهای نازک خرد کنید. کره را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. زمانی که کره آب شد، قارچها را به آن اضافه کنید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید
بعد از ۵ دقیقه که آب قارچها جمع شد، میتوانید سیر را رنده کنید و در ماهیتابه بریزید. در ادامه فلفل قرمز را نیز به صورت ریز خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید.
مرحله چهارم: اسپاگتی را همراه با مقداری پنیر به سایر مواد اضافه کنید
حالا نوبت اضافه کردن اسپاگتی به ماهیتابه است. در ادامه یک فنجان آب نیز در ماهیتابه بریزید و مواد را به آرامی ترکیب کنید. نیمی از پنیر پارمسان را نیز به سایر مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد برای ۵ دقیقه روی حرارت بجوشند.
بیشتر بخوانید: رسپی پاستا گوجه فرنگی و اسفناج
مرحله پنجم: اسپاگتی را سرو کنید
بعد از آماده شدن غذا، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید. گشنیز را خرد کنید و روی اسپاگتی بریزید. حالا باقی مانده پنیر پارمسان را نیز روی اسپاگتی داغ بریزید و از طعم این غذای خوشمزه لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد ماکارونی با قارچ
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
ساقه کرفس | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
فلفل قرمز تازه | ۱/۲ یک فلفل |
اسپاگتی | ۳۰۰ گرم |
طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ با گوجه فرنگی
تهیه مواد لازم برای این اسپاگتی حدود ۱۰ دقیقه زمان میبرد و برای پخت و سرو آن هم حدود ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارید. برای شروع، قارچها را به صورت ورقهای برش بزنید و سپس آنها را در کمی روغن تفت دهید.
بعد از آن، سیر رنده شده و جعفری خرد شده را به قارچها اضافه کنید. پس از آن، قارچها را در یک قابلمه بریزید. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در همان ماهیتابه اضافه کنید. کرفس را هم خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
ترکیب پیاز و کرفس را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و سپس گوجه فرنگیهای خرد شده یا رنده شده را همراه با فلفل قرمز و کمی نمک به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و درب ماهیتابه را بگذارید.
حالا اسپاگتی را در آب جوش بپزید و بعد آن را با مخلوط سایر مواد ترکیب کنید. بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه، اسپاگتی شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه راویولی سوسیس و اسفناج
اسپاگتی | ۲۵۰ گرم |
کره | ۴ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
ریحان خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر پرچرب | ۱/۵ لیوان فرانسوی دستهدار |
خامه | ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
رسپی اسپاگتی سیر و قارچ با خامه و شیر
برای تهیه این اسپاگتی تنها حدود نیم ساعت زمان نیاز دارید. ابتدا یک قابلمه آب را روی گاز قرار بدهید. وقتی آب جوش آمد، اسپاگتی ها را به آن اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه آنها را آبکش کنید.
سپس نیمی از کره را در یک تابه ذوب کنید و یک حبه سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه، قارچهای خرد شده را بریزید و همه مواد را داخل ظرف دیگری منتقل کنید.
حالا باقیمانده کره را در تابه بریزید و باقیمانده سیرها را خرد یا رنده و به تابه اضافه کنید. سپس کمی آرد و ریحان نیز بریزید و این ترکیب را برای یک دقیقه تفت دهید تا طعم آرد گرفته شود.
شیر را به آرامی و در چند مرحله اضافه کنید و دائم هم بزنید تا سس غلیظ شود و بجوشد. حالا نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید. بعد از اینکه سس آماده شد، میتوانید اسپاگتی و قارچها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در پایان خامه را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید. حالا آمادهاید تا از این غذای خوشمزه لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی پاستا با گوجه و نخود فرنگی
نکات و فوت و فنهای تهیه اسپاگتی سیر و قارچ
در ادامه چند نکته مهم برای تهیه اسپاگتی سیر و قارچ داریم. با ما همراه باشید.
- به جای پنیر پارمسان میتوانید از پنیر موزارلای رنده شده استفاده کنید.
- رشتههای اسپاگتی را نباید خرد کنید.
- در حین پخت اسپاگتی، هرگز به آب روغن یا روغن زیتون اضافه نکنید چون این کار باعث میشود رشتهها به هم بچسبند.
- بعد از ترکیب کردن اسپاگتی با سایر مواد، اجازه بدهید کمی بجوشند، اما آنها را زمانی سرو کنید که هنوز مقداری آب دارند. اسپاگتی نباید خشک باشد.
- وقتی رشتهها را آبکش میکنید، نباید با آب سرد بشویید چون این کار باعث از بین رفتن لعاب آنها میشود.
- برای طعمدار کردن این اسپاگتی میتوانید از جعفری یا ریحان خرد شده استفاده کنید.
- مقدار سیر را میتوانید بر حسب سلیقهتان کم و زیاد کنید.
- میتوانید برای طعم بهتر از پیازچه خرد شده و آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.
- اگر میخواهید طعمی متفاوت بگیرید، به جای پنیر میتوانید از خامه استفاده کنید.
- استفاده از آب مرغ یا آب سبزیجات به جای آب، طعم بهتری به اسپاگتی میدهد.
- برای جلوگیری از سیاه شدن قارچها هنگام تفت دادن، مقداری آب لیمو ترش روی آنها بریزید.
- اگر دوست داشته باشید، میتوانید از مرغ خرد شده و سرخ شده نیز در این غذا استفاده کنید.
اسپاگتی سیر و قارچ یکی از خوشمزهترین غذاهاست که اگر یک بار امتحان کنید، عاشقش میشوید. شما از چه روشی برای تهیه این اسپاگتی استفاده میکنید؟ اگر تجربهای دارید، نظرات و تجربیاتتان را در مجله آشپزی رضیم با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.