رسپی

۳ رسپی دسر تابستانه راحت؛ بدون نیاز به فر در سه سوت

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فهرست مطلب

“`html

درست کردن دسر همیشه نیاز به زمان زیادی و استفاده از فر ندارد. برخی از دسرها آنقدر سریع و راحت آماده می‌شوند که می‌توانید هر روز آن‌ها را در کمترین زمان درست کنید. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با روش درست کردن انواع دسر تابستانه راحت بدون نیاز به فر در سریع‌ترین زمان آشنا شوید.

۱- رولت خامه‌ای با بیسکویت

آماده کردن این دسر حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد و سپس باید آن را برای ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه رولت خامه‌ای

مواد لازم برای تهیه رولت خامه‌ای به شرح زیر است:

موز  ۱ عدد
بیسکویت کرم دار شکلاتی ۵۰۰ گرم
خامه ۳۰۰ گرم
شیر ۲ قاشق غذاخوری
توت فرنگی ۸۰ گرم
هلو ۱ عدد
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری

 

مراحل تهیه دسر رولت خامه‌ای با بیسکویت و موز

در ادامه این بخش می‌توانید با آسان‌ترین راه درست کردن دسر یخچالی با بیسکویت و موز آشنا شوید.

مرحله اول: بیسکویت‌ها را پودر کنید

برای شروع، بیسکویت‌های شکلاتی را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید تا پودر شوند. برای پودر کردن بیسکویت‌ها می‌توانید از گوشتکوب هم استفاده کنید.

مرحله دوم: موز و شیر را با بیسکویت ترکیب کنید

پوست موز را جدا کرده و آن را خرد کنید و همراه با بیسکویت پودر شده در مخلوط کن بریزید. سپس ۲ قاشق غذاخوری شیر را اضافه کرده و مخلوط کن را روشن کنید تا بیسکویت با موز و شیر ترکیب شود.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر مگنولیا قالبی

مرحله سوم: خمیر را صاف کنید

بعد از ترکیب، مواد به حالت خمیر درمی‌آید. خمیر را با دستان خود کمی ورز دهید و سپس روی کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه آن را پهن کنید. خمیر باید به شکل مستطیلی و با ضخامت ۲ میلی‌متر باز شود.

مرحله چهارم: خامه را آماده کنید

خامه را با پودر قند در یک ظرف مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا خامه پف کند و نرم شود.

مرحله پنجم: مواد میانی رولت را آماده کنید

خامه را به طور یکنواخت روی خمیر بیسکویتی بزنید. سپس توت فرنگی‌ها و هلو را بشویید و به صورت ریز خرد کنید. میوه‌های خرد شده را روی خامه بریزید.

مرحله ششم: خمیر را رول کنید

برای رول کردن خمیر، به آرامی و با کمک کاغذ روغنی آن را بچرخانید. مراقب باشید که خمیر ترک نخورد یا از هم باز نشود.

مرحله هفتم: رولت را آماده کنید

بعد از آماده شدن رولت خامه‌ای، آن را برای یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس با چاقوی تیز، رولت را برش داده و از طعم این دسر تابستانی و خوشمزه لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر بیسکویتی دو رنگ

۳ رسپی دسر تابستانه راحت؛ بدون نیاز به فر در سه سوت

۲- رسپی دسر بیسکویتی با فندق

آماده کردن این دسر خوشمزه تابستانی تنها ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

“““html
دسر تابستانه بیسکویتی با فندق

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی با فندق

برای درست کردن دسر بیسکویتی با فندق، به مواد زیر احتیاج دارید:

بیسکویت پتی بور ۱ بسته
پودر فندق ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر قند ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر گردو ۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
شکلات تخته‌ای به مقدار لازم
کره بادام زمینی ۱ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته به مقدار لازم

مراحل تهیه دسر تابستانی با بیسکویت و فندق

در این قسمت، با مراحل درست کردن دسر تابستانی بدون نیاز به فر و با استفاده از بیسکویت پتی بور آشنا می‌شوید.

مرحله اول: شکلات را آب کنید

برای شروع، یک مقدار شکلات تخته‌ای را خرد کنید و در یک ظرف شیشه‌ای بریزید. سپس ظرف را روی بخار کتری بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکلات خوب آب شود.

مرحله دوم: کره بادام زمینی را با شکلات ترکیب کنید

در این مرحله، کره بادام زمینی را به شکلات آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز به خوبی مخلوط شود.

مرحله سوم: بیسکویت را پودر کنید

بیسکویت پتی بور را خرد کرده و در یک کیسه زیپ‌دار بریزید. سپس با یک گوشت‌کوب، بیسکویت‌ها را کاملاً پودر کنید. می‌توانید از مخلوط‌کن هم برای این کار استفاده کنید.

مرحله چهارم: بیسکویت را با پنیر، پودر قند و فندق ترکیب کنید

بیسکویت پودر شده را با پنیر خامه‌ای، پودر فندق و پودر قند مخلوط کنید و همه مواد را به خوبی هم بزنید.

مرحله پنجم: مواد را در قالب بریزید

کف یک قالب را کمی چرب کنید و سپس ترکیب بیسکویتی را روی آن بریزید. با پشت قاشق خوب فشار دهید تا صاف شود. سپس شکلات آب شده و کره بادام زمینی را اضافه کنید و دوباره با کاردک یا قاشق صاف کنید.

مرحله ششم: دسر را در یخچال قرار دهید

بعد از این که مواد دسر را در قالب ریختید، آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید. وقتی دسر آماده شد، می‌توانید آن را با خامه فرم گرفته تزیین کنید و کمی گردوی پودر شده روی آن بریزید و از طعم فوق العاده‌اش لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر ترایفل گیلاس

۳- دسر میوه‌ای با بیسکویت

آماده کردن مواد اولیه این دسر حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد و پس از آن باید دسر را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

دسر میوه‌ای با بیسکویت

مواد لازم برای تهیه دسر میوه‌ای با بیسکویت

مواد لازم برای تهیه دسر میوه‌ای… (ادامه متن)

“““html

میوه‌ای با بیسکویت به شرح زیر است:

نشاسته ذرت ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
کره ۱۵ گرم
شیر ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
شکر ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
موز ۱ عدد
توت فرنگی ۳ تا ۴ عدد
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه دسر میوه‌ای با بیسکویت

در ادامه این بخش می‌توانید با روش درست کردن دسر میوه‌ای با بیسکویت آشنا شوید.

مرحله اول: ژله را آماده کنید

برای شروع، ژلاتین را در یک ظرف بریزید و با ۱ و ۱/۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود، سپس آن را در یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: شیر، شکر، وانیل، نشاسته و گلاب را ترکیب کنید

در این مرحله، شکر، وانیل و نشاسته ذرت را در یک قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. بعد شیر و گلاب را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مواد شروع به جوشیدن کنند و غلظت آن‌ها به اندازه فرنی برسد. وقتی مواد دسر غلیظ شدند، کره را اضافه کنید و بعد از ذوب شدن کره، شعله را خاموش کنید.

مرحله سوم: مواد دسر را در قالب بریزید

قالبی که می‌خواهید استفاده کنید را انتخاب کرده و آن را با کیسه پلاستیکی بخوابانید. سپس یک ردیف بیسکویت در کف قالب بچینید و بعد کرم را روی آن بریزید. دوباره یک ردیف بیسکویت بچینید و بعد دوباره یک لایه از کرم را روی آن بریزید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر فروماژ شاتوت

مرحله چهارم: میوه‌ها و ژله را به دسر اضافه کنید

در این مرحله باید موز و توت فرنگی را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و روی دسر بریزید. سپس ژله‌ای که نیم بند شده را روی مواد بریزید.

مرحله پنجم: دسر را در یخچال قرار دهید

روی ظرف دسر را با یک پلاستیک بپوشانید و آن را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود. وقتی دسر آماده شد، می‌توانید آن را از یخچال خارج کنید و با کمک کیسه فریزر از قالب جدا کنید. سپس کیسه فریزر را به طور کامل جدا کرده و دسر را برش زده و از طعم این دسر خوشمزه لذت ببرید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به ۳ رسپی دسر تابستانه راحت بدون نیاز به فر اشاره شد. برای تهیه این دسرها نیازی به فر ندارید و کافی است دسر را آماده کرده و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا قابل مصرف شود. اگر تجربه‌ای در درست کردن این دسرها دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا