۳ رسپی سالاد برنج به صورت مرحله به مرحله

“`html
سالاد برنج یکی از انواع جذاب سالاد است که با روشهای مختلفی درست میشود. این سالاد طعم خوشمزهای دارد و میتوانید از آن بهعنوان یک میان وعده یا وعده غذایی سبک استفاده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ میتوانید با رسپی سالاد برنج بهطور کامل آشنا شوید.
رسپی سالاد برنج خانگی با لوبیا
برای آمادهسازی مواد لازم این سالاد حدود ۱۵ دقیقه زمان میبرد و برای پخت و سرو آن نیز به حدود ۳۰ دقیقه نیاز دارید. مواد لازم برای تهیه این سالاد مناسب ۴ نفر است.
مواد لازم برای تهیه سالاد برنج
آب لیمو ترش تازه | ۳/۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
گوجهفرنگی | ۲ عدد |
فلفل تند | ۲ عدد |
فلفل دلمهای قرمز | ۱ عدد |
پودر فلفل قرمز | ۱/۸ قاشق چایخوری |
گشنیز خشک | ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری |
ریحان خشک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
دانه ذرت پخته شده | ۴۵۰ گرم |
لوبیا پخته شده | ۴۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
برنج قهوهای | ۱ و نیم لیوان فرانسوی دستهدار |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
مراحل تهیه سالاد برنج با لوبیا سیاه
در اینجا مراحل تهیه سالاد برنج با لوبیا را توضیح میدهیم.
مرحله اول: سرخ کردن پیاز
ابتدا پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس، آن را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از این که روغن گرم شد، پیاز خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا کمی نرم شود.
مرحله دوم: اضافه کردن سیر
سیرها را پوست کنده و به صورت ریز خرد کنید یا رنده کنید. سپس سیر را به پیاز اضافه کنید و برای چند دقیقه هم بزنید تا رنگش طلایی شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد مرغ با کیوی
مرحله سوم: اضافه کردن برنج
برنج را خوب بشویید و چند بار آبکشی کنید تا تمیز شود. سپس آن را به ماهیتابه اضافه کنید و مقداری آب بریزید. شعله را کم کنید و بگذارید برنج بپزد و نرم شود. مقدار آب باید به اندازهای باشد که روی برنج را کاملاً بپوشاند.
مرحله چهارم: آمادهسازی سالاد
وقتی برنج پخته شد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید. گوجهفرنگیها را بشویید و خرد کنید و به برنج اضافه کنید. سپس فلفل دلمهای، لوبیا پخته، ذرت و ادویهها را هم بیفزایید. آب لیمو ترش و روغن زیتون را نیز اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید. حالا سالاد برنج شما آماده است و میتوانید آن را در ظرف بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید
طرز تهیه سالاد برنج با مرغ و ماهی تن
آمادهسازی این سالاد حدود ۳۰ دقیقه زمان میبرد و برای پخت و سرو آن، تقریباً ۴۵ دقیقه دیگر نیاز دارید. مواد این سالاد برای حدود ۴ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه سالاد برنج با مرغ و ماهی تن
برنج | ۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
سینه مرغ | ۱ عدد |
زیتون | ۱۰ عدد |
فلفل دلمه | ۱/۲ یک فلفل |
کنسرو ماهی تن | ۱/۲ یک کنسرو |
تخم مرغ | ۱ عدد |
۱ قاشق غذاخوری | |
کاهو | ۵ ساقه |
گوجه گیلاسی | ۱۰ تا ۱۲ عدد |
روغن زیتون | ۶ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحل رسپی سالاد برنج با مرغ و ماهی تن
در اینجا میخواهیم به شما نشان دهیم چطور سالاد برنج را با سینه مرغ و ماهی تن درست کنید.
مرحله اول: پخت برنج
برای شروع برنج را بشویید و همراه با مقداری آب و کمی نمک در قابلمه بریزید. شعله گاز را روی حرارت متوسط بگذارید و بگذارید برنج به آرامی بپزد و نرم شود.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد اندونزی با کالباس
مرحله دوم: پخت مرغ
مرغ را با ادویههای مورد علاقهتان و آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بگذارید سینه مرغ به خوبی بپزد و نرم شود. سپس سینه مرغ را از قابلمه خارج کرده و به قطعات مکعبی خرد کنید.
مرحله سوم: جوشاندن تن ماهی
کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کنسرو بجوشد. سپس آن را از آب خارج کرده و نیمی از آن را برای سالاد کنار بگذارید.

مرحله چهارم: شستن و خرد کردن سبزیجات
کاهوها را خوب بشویید و در آبکش قرار دهید. سپس گوجه گیلاسی و فلفل دلمهای را نیز بشویید. گوجه گیلاسی را از وسط به دو نیم کنید. فلفل دلمهای را به شکل نگینی خرد کرده و کاهو را نیز خرد کنید.
مرحله پنجم: آمادهسازی سالاد
پس از پخت برنج، آن را در یک ظرف بزرگ بریزید. سپس مرغ خرد شده، تن ماهی، فلفل دلمهای، زیتون خرد شده و گوجه را اضافه کنید. در نهایت کاهوهای خرد شده را هم اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید. ظرف سالاد را در یخچال بگذارید تا سالاد خنک و خوشمزهتر شود.
مرحله ششم: سرو سالاد
وقتی سالاد خنک شد، آن را در ظرف مورد نظر خود بریزید. با مقداری آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون طعمدار کنید و از آن لذت ببرید.
رسپی سالاد برنج با سس مارینا
درست کردن این سالاد حدود ۳۰ دقیقه زمان میبرد.
مواد لازم برای تهیه سالاد برنج قهوهای با سس مارینا
“““html | برنج قهوهای | ۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
اسفناج تازه | ۲ لیوان فرانسوی دستهدار | |
گردوی خرد شده | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار | |
دانه انار | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار | |
پنیر فتا | ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار | |
مواد لازم برای تهیه سس مارینا
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
رسپی سالاد برنج با سس مارینا
برای درست کردن این سالاد، اول برنج را بپزید و در یک کاسه بریزید. سپس، اسفناج خرد شده، گردو و دانههای انار را به آن اضافه کنید. برای تهیه سس، روغن زیتون، عسل، آب، سرکه سیب، نمک و آب لیمو تازه را در مخلوطکن بریزید. همه مواد را خوب مخلوط کنید و بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کنید. حالا میتوانید این سس خوشمزه را روی سالاد ریخته و از طعم آن لذت ببرید.
نکات و فوت و فنهای رسپی سالاد برنج
- میتوانید از برنجی که از روز قبل مانده نیز برای تهیه این سالاد استفاده کنید.
- برای درست کردن این سالاد میتوانید از برنج کته یا آبکش شده استفاده کنید.
- در تهیه این سالاد میتوانید بر حسب سلیقهی خودتان از مرغ، ماهی، میگو، تن ماهی یا هر چیز دیگری که دوست دارید، استفاده کنید.
- برای طعم دادن به سالاد برنج و مرغ میتوانید از سس مایونز یا ترکیبی از ماست و آبلیمو به همراه کمی نمک و فلفل سیاه بهره ببرید.
- اگر میخواهید سالاد خوشمزهتری داشته باشید، میتوانید به جای برنج معمولی از برنج عنبربو استفاده کنید.
- برای درست کردن سالاد برنج ایتالیایی میتوانید از ترکیب سبزیجاتی مانند گوجه، فلفل دلمهای، خیار، پیاز قرمز، ذرت، زیتون، جعفری و ریحان تازه خرد شده به همراه ادویههای مخصوص ایتالیایی استفاده کنید.
- اضافه کردن پوره سیر به این سالاد طعم بسیار خوبی به آن میبخشد.
- برخی افراد این سالاد را با سبزیجات و سوسیس سرخکرده یا ژامبون خرد شده درست میکنند.
- اضافه کردن خیار شور و پیازچه خرد شده به این سالاد مزه فوقالعادهای خواهد داد.
- اگر دوست دارید میتوانید کمی سس مایونز برای طعمدهی به این سالاد اضافه کنید.
- نوع سبزیجاتی که برای تهیه این سالاد استفاده میشود بسته به سلیقه شماست.
- برای درست کردن سالاد با مرغ میتوانید به جای مرغ خرد شده از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.
- بعد از آمادهسازی سالاد بهتر است آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس سرو کنید.
- در برخی دستورها برای طعم دادن به این سالاد از کشمش هم استفاده میشود.
- اضافه کردن پوست لیموی رنده شده به این سالاد عطر خوبی به آن میدهد.
- اگر دوست دارید میتوانید برای تهیه این سالاد به جای برنج سفید از برنج قهوهای استفاده کنید.
- برای درست کردن سالاد برنج و کلم میتوانید از ترکیب برنج پخته، کلم خرد شده، خیار، فلفل قرمز خرد شده، جعفری تازه با سرکه، روغن زیتون و ادویههای مختلف استفاده کنید.
- برای تهیه سالاد برنج یونانی از ترکیب برنج، نخود، گوجه فرنگی، پنیر فتا، زیتون سیاه، پیاز خرد شده، خیار و جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.
- در دستور سالاد برنج تابولی از ترکیب برنج پخته، خیار، گوجه گیلاسی، ساقه کرفس، جعفری تازه، نعنای خرد شده، پیازچه و روغن زیتون استفاده میشود.
“““html
سالاد برنج یکی از بهترین گزینهها برای افرادی است که دنبال یک میانوعده یا وعده غذایی سبک و خوشمزه هستند. شما میتوانید این سالاد را با مواد مختلف بخورید. اگر تجربهای در درست کردن سالاد برنج دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقهمندند، به اشتراک بگذارید.