رسپی

۳ روش برای تهیه آش کلم قمری + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آش کلم قمری (داش کلم آشی) اصل تبریز

کلم قمری به بهبود سلامتی کمک می‌کند و می‌تواند به پیشگیری از سرطان ریه و لوزالمعده کمک کند. این سبزی برای درمان سنگ کلیه هم مفید است و دارای ویتامین‌های B6, C, B, A و مواد معدنی مثل کلسیم و پتاسیم می‌باشد. بنابراین، خوب است که در پخت‌وپز از این سبزی عالی استفاده کنیم. با ما همراه باشید.

دستور تهیه و طرز تهیه آش کلم قمری خوشمزه به روشی آسان

1 – دستور تهیه آش کلم قمری ساده

مواد لازم :

  • کلم قمری ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز درشت ۳ عدد
  • لپه ۱ استکان
  • برنج ۱ لیوان
  • زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
  • نمک, فلفل و روغن به مقدار لازم
  • نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

  1. برای تهیه آش، دو عدد از پیازها را خرد کرده و در یک قابلمه مناسب با روغن سرخ کنید. سپس، زردچوبه را به آن اضافه کنید تا کمی تفت بخورد.
  2. پس از آن، لپه را شسته و به همراه آب و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا نیم‌پز شود.
  3. در این مرحله، پیاز باقی‌مانده را روی گوشت چرخ کرده رنده کنید و با اضافه کردن نمک و فلفل خوب ورز دهید.
  4. سپس از گوشت، گلوله‌هایی به اندازه فندق برداشته و با دست گرد کنید و در یک تابه جدا با کمی روغن سرخ کنید. بعد گلوله‌ها را به قابلمه لپه در حال جوش اضافه کنید.
  5. کلم‌ها را که قبلاً شسته و ریز خرد کرده‌اید به همراه برنج به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. کمی فلفل هم بریزید و بگذارید تا آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

۳ روش برای تهیه آش کلم قمری + عکس

separator line

2 – دستور تهیه آش کلم قمری با طعم کرفس

مواد لازم:

  • کلم قمری نگینی ریز خرد شده ۷۰۰ گرم
  • جعفری و تره خرد شده ۷۰۰ گرم
  • برگ کرفس خرد شده ۱ پیمانه
  • لپه ۲/۱ پیمانه
  • برنج ۱ پیمانه
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • آب گوشت ۲ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به اندازه دلخواه
  • زردچوبه ۲/۱ قاشق چای‌خوری
  • کشک به مقدار نیاز
  • نعنا خشک به مقدار نیاز

دستور تهیه:

  1. کلم قمری را ریز خرد کرده و کمی سرخ کنید تا طلایی شود.
  2. زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  3. سپس لپه‌ای که از قبل خیس کرده‌اید، پیاز تفت داده شده، برنج، سبزی خرد شده، آب گوشت، رب گوجه، نمک، فلفل و نعنا خشک را اضافه کنید و حدود ۵-۶ لیوان آب به آش بریزید.
  4. روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته و جا بیفتند. اگر هنوز نپخته بودند، ۱-۲ لیوان آب جوش اضافه کنید تا همه مواد خوب بپزند.
  5. در نهایت، آش را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید و نوش جان کنید.

۳ روش برای تهیه آش کلم قمری + عکس

separator line

3 – دستور تهیه آش کلم قمری ( تویسرکان )

مواد لازم:
“““html

  • کشک: 200 گرم
  • عدس: 60 گرم
  • لپه: 60 گرم
  • بلغور گندم: 100 گرم
  • کلم قمری: 300 گرم یا 2 عدد
  • عصاره قلم یا آب‏ گوشت: 1 پیمانه
  • آب: 5 لیوان
  • گوشت قیمه‏ ای: 150 گرم
  • پیاز داغ: 3 قاشق سوپ‏ خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه
  • سیر: 3 حبه
  • نعنا داغ: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ابتدا پوست کلم قمری را جدا کرده و آن را می‌شوییم و به شکل مکعبی یا مثلثی خرد می‌کنیم.
  2. سپس کلم‌های خرد شده را در یک تابه با کمی روغن و زردچوبه سرخ می‌کنیم تا بوی بد آن از بین برود.
  3. حبوبات که از قبل حدود 3 ساعت خیس کرده‌ایم و بلغور گندم را شسته و به همراه عصاره قلم در قابلمه می‌ریزیم و آب را به آن اضافه می‌کنیم.
  4. حرارت را روی زیاد می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید، سپس کلم قمری را اضافه کرده و حرارت را کم می‌کنیم.
  5. گوشت قیمه‌ای که قبلاً با فلفل و زردچوبه تفت داده‌ایم را هم به آش اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا آش به خوبی جا بیفتد.
  6. وقتی مواد خوب پختند، نیمی از پیاز داغی که با سیر تفت داده و نیمی از کشک را به آش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برای 20 دقیقه بجوشد.
  7. آش باید به قدری پخته شود که مواد کمی مشخص باشند و تقریباً له شوند. در پایان آش را در ظرف می‌کشیم و با کشک، نعنا داغ، چند تکه قیمه و چند برش کلم قمری و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

خواص بی‌نظیر کلم قمری

کلم قمری به هضم کمک می‌کند و به خاطر داشتن گوگرد و کلسیم، برای رشد ناخن‌ها و موها مفید است. این آش را به دلیل خواص زیادش برای کودکان توصیه می‌کنیم.

۳ روش برای تهیه آش کلم قمری + عکس

separator line

۳ روش برای تهیه آش کلم قمری + عکس (مرحله به مرحله)

بیشتر بخوانید :

آبگوشت قنبید | دستور تهیه غذای سنتی شهر قم ( آبگوشت کلم قمری )

۳ روش اصولی برای از بین بردن کرم‌های داخل کلم بروکلی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا