۳ روش جهت تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد و تنوری (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی
سیبزمینی سرخ کرده رستورانی یکی از آن پیشغذاهایی است که همه را خوشحال میکند. در حالی که اکثر افراد میتوانند سیبزمینی سرخکرده درست کنند، تعداد کمی میتوانند سیبزمینی ترد و خوشمزه مانند رستورانها تهیه کنند.
با مجله رضیم همراه باشید تا ۳ دستور تهیه سیب زمینی سرخ کرده تنوری را با شما به اشتراک بگذاریم.
روش اول : دستور تهیه سیبزمینی سرخ کرده رستورانی پفکی
مواد لازم :
- سیب زمینی: ۴ عدد بزرگ (حسب تعداد افراد میتوانید مقدار بیشتری هم اضافه کنید)
- نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
- آب: به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
دستور تهیه :
برای تهیه سیبزمینی ترد و خوشمزه رستورانی، ابتدا باید آنها «بلانچ» کنید. برای بلانچ کردن، سیبزمینیها را به شکل خلالهایی درشت برش بزنید و سپس در آب جوش قرار دهید.
قطر سیبزمینیها نباید کم باشد و بهتر است ضخیم باشند (حداقل یک سانتیمتر). برای بلانچ کردن، آب را در یک قابلمه به جوش بیاورید و سیبزمینیها را به مدت یک دقیقه در آن قرار دهید.
پس از یک دقیقه، سیبزمینیها را به سرعت در آب سرد بریزید و آبکش کنید. سپس با نمک و فلفل مزهدار کنید.
حالا در سرخکن یا یک قابلمه گود با روغن داغ، سیبزمینیها را سرخ کنید. این روش باعث میشود سیبزمینیها ترد، خوشمره و طلایی شوند.
پس از سرخ شدن، سیبزمینیها را روی حوله یا کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافیشان جذب شود. این پیشغذا را با سس مورد علاقهتان میل کنید. سیبزمینی سرخکرده با سس قارچ و پنیر یا سس کچاپ واقعاً لذیذ میشود.
روش دوم : دستور تهیه سیبزمینی سرخ کرده رستورانی رژیمی در فر
اگر در حال رژیم لاغری هستید و هنوز هم به سیبزمینی سرخ کرده علاقه دارید، یک روش سالم و با مقدار کمی روغن برایتان داریم.
مواد لازم :
- سیبزمینی بزرگ: ۴ عدد (بسته به تعداد نفرات میتوانید مقدار بیشتری اضافه کنید)
- نمک، فلفل چیلی، فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
- روغن زیتون: به میزان دلخواه
- پنیر پارمزان: در صورت تمایل
دستور تهیه :
برای تهیه این سیبزمینی رژیمی که بسیار خوشمزه و مغذی است، ابتدا سیبزمینیها را به اندازههای بزرگ و دلخواه برش بزنید.
سیبزمینیها را ضخیمتر از حد معمول برش بزنید و میتوانید پوست آنها را هم نگه دارید.
سپس سیبزمینیها را «بلانچ» کنید. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و سیبزمینیها را به مدت یک دقیقه در آن قرار دهید. سپس آنها را در آب سرد ریخته و آبکش کنید. حالا سیبزمینیها را در سینی فر قرار دهید و با مقداری روغن زیتون، فلفل و نمک و کمی پودر آویشن مزهدار کنید.
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. وقتی گرم شد، سینی سیبزمینیها را در وسط فر قرار دهید. برای پختن و گریل کردن سیبزمینیها ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کافی است. در ده دقیقه پایانی، گریل فر را روشن کنید تا روی سیبزمینیها طلایی شود.
در نیمه پخت، با چنگال پخت سیبزمینیها را امتحان کنید و وقتی آماده بودند، آنها را از فر خارج کنید. در انتها روی سیبزمینیها پودر پنیر پارمزان بپاشید و با سس دلخواهتان میل کنید.
اگر هم رژیم ندارید و طعم سیبزمینی در فر را بیشتر میپسندید، میتوانید این سیبزمینیها را هم امتحان کنید.
“““html
را با بیکن یا گوشت مرغ، ماهی و استیک نوش جان کنید.
روش سوم: دستور تهیه سیب زمینی سرخ شده نازک
- سیب زمینی: شش عدد
- نمک: به میزان لازم
- سس گوجه فرنگی: برای تزیین
- روغن: برای سرخ کردن
دستور تهیه سیب زمینی سرخ شده نازک:
سیب زمینی ها را به شکل خلالی برش میزنیم.
بعد از برش دادن، آنها را در یک کاسه آب سرد قرار میدهیم و به مدت حدود دو ساعت به حال خود میگذاریم تا نشاسته آنها خارج شود.
بعد از دو ساعت، سیب زمینیها را آبکش میکنیم و روی یک حوله کاغذی میریزیم تا آبشان کامل گرفته شود.
سپس، روغن را به خوبی داغ میکنیم و سیب زمینیها را در آن سرخ میکنیم تا رنگ آنها طلایی شود.
در نهایت، سیب زمینیها را روی حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود و کمی نمک به آنها اضافه میکنیم.
بیشتر بخوانید:
عوارض جدی مصرف سیب زمینی سرخ شده برای سلامتی بدن!
روش صحیح سرخ کردن سیب زمینی
۲ روش ساده جهت گرفتن نشاسته سیب زمینی