۳ روش ساده جهت تهیه ناگت سیب زمینی (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه ناگت سیب زمینی بسیار خوشمزه و مناسب در خانه
ناگت سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوتی است که میتوان با سیب زمینی درست کرد. مواد اصلی این غذا سیب زمینی و گوشت چرخ کرده هستند. ناگت سیب زمینی به ظاهری شبیه کوکو سیب زمینی دارد اما طعمش به خاطر وجود گوشت چرخ کرده بهتر از کوکو است.
با موادی که در این دستور تهیه آمده میتوانید برای ۴ نفر ناگت سیب زمینی درست کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه و جزئیات را توضیح دهیم.
آشنایی با دستور تهیه ناگت سیب زمینی
روش اول برای تهیه ناگت سیب زمینی با گوشت
مواد لازم :
- سیب زمینی ۴ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
- آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- فلفل به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینیها را با مقداری آب در قابلمه قرار میدهیم تا بپزند. بعد از پختن، پوست آنها را گرفته و با گوشتکوب له میکنیم. در مرحله بعد، پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن در تابه تفت میدهیم. سپس کمی نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه میکنیم و وقتی پیاز نرم شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه میکنیم و تا زمانی که گوشت سرخ شود، تفت میدهیم.
بعد از آماده شدن گوشت، آن را با سیب زمینی مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم تا ترکیب یکنواختی به دست بیاید. سپس ناگتها را به شکل دلخواه قالب میزنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر میگذاریم.
بعد از در آوردن ناگتها از فریزر، هر ناگت را ابتدا در آرد سفید میغلتانیم، سپس تخممرغ و در نهایت در آرد سوخاری میغلتانیم. در آخر، ناگتها را در روغن داغ سرخ کرده و با سس مورد نظر سرو میکنیم.
روش دوم برای تهیه ناگت سیب زمینی پنیری
مواد لازم :
- سیب زمینی
- کره
- پنیر چدار
- پیازچه
- تخم مرغ
- پودر سیر
- پونه کوهی
- فلفل
طرز تهیه :
سیبزمینی را پوست کرده و با رنده درشت رنده کنید. سپس آن را در آب بریزید و آبکش کنید. بعد با کره ذوب شده، پنیر چدار، پیازچه، تخممرغ، پودر سیر، پونه کوهی و فلفل مخلوط کنید.
ترکیب را به اندازه کف دست روی سینی فر قرار داده و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه در فر بگذارید.
روش سوم برای تهیه ناگت سیب زمینی با سبزیجات
مواد لازم برای تهیه ناگت سیب زمینی سبزیجات برای حدود چهار تا شش نفر به شرح زیر است.
مواد لازم :
- سیب زمینی ۴ عدد
- هویج ۱ تا ۳ عدد
- چغندر سفید ۱ عدد
- کلم بروکلی ۱ ساقه
- زردک ۱ عدد
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ناگت سبزیجات :
این ناگتها فقط از سبزیجات تهیه میشوند. به همین دلیل، زمان پخت آنها کمتر است.
ابتدا سیبزمینی را به همراه سبزیجات (هویج، کلم بروکلی، چغندر سفید، زردک) و نمک و فلفل درون یک قابلمه گذاشته و میپزیم. پس از پختن، آنها را به صورت پوره در میآوریم (میتوانید این کار را به صورت دستی یا با دستگاه غذا ساز انجام دهید).
سپس نمک و فلفل با روغن زیتون را به پوره اضافه کرده و این پوره آماده شده را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال نگهداری میکنیم تا کمی سفت شود.
بعد از این مدت، ناگتها را به شکل کوچک با قالبهای دلخواه در میآوریم و بعد از غلتاندن در آرد سوخاری، در روغن داغ سرخ میکنیم.
بیشتر بخوانید :
۲ روش ساده برای تهیه کوکوی جوانه ماش
طرز تهیه ۴ مدل کوکوی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی + نکات کلیدی
۲ روش برای تهیه کوکوی کنجد مقوی و پر خاصیت
وبسایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`