رسپی

۳ روش عالی جهت تهیه ترشی کلم بنفش ( کلم قرمز ) + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی کلم بنفش خانگی مجلسی و خوشمزه رستورانی

دستور تهیه ترشی کلم قرمز یکی از ترشی‌های خوشمزه و زیبا است که به تنهایی می‌تواند سفره شما را تزیین کند. کلم‌ها فواید زیادی دارند و کلم قرمز یکی از آنهاست. در ادامه، مراحل تهیه ترشی کلم بنفش را با جزئیات برای شما توضیح می‌دهیم.

دستور تهیه “ترشی کلم بنفش” با ترفند خوشمزه کردن ترشی کلم

روش اول: دستور تهیه ترشی کلم بنفش با سرکه قرمز

مواد لازم:

  1. کلم بنفش (کلم قرمز)
  2. سرکه قرمز
  3. نمک
  4. شکر

دستور تهیه ترشی کلم بنفش

ابتدا کلم را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آبش گرفته شود و بعد با یک پارچه تمیز خشک کنید.

سپس کلم را به صورت خلال‌های باریک برش بزنید (اگر دوست دارید می‌توانید رنده کنید).

اگر کلم‌ها کمی رطوبت دارند، می‌توانید آنها را روی یک پارچه تمیز بگذارید تا رطوبتشان گرفته شود.

کلم‌های خرد شده را در یک قابلمه بریزید و مقداری سرکه (من سرکه قرمز استفاده کردم) و نمک و کمی شکر به آنها اضافه کنید.

سرکه باید به اندازه‌ای باشد که کمی روی کلم‌ها را بپوشاند. می‌توانید شکر را حذف کنید، اما کمی شکر طعم ترشی را بهتر می‌کند (برای هر دو قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید).

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و وقتی کلم و سرکه شروع به جوشیدن کردند، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کاملاً سرد شود (می‌توانید بگذارید بیشتر بپزد تا کلم نرم شود، اما من تا جوش آمدن شعله را خاموش می‌کنم).

بعد از اینکه کاملاً خنک شد، آن را در یک شیشه مناسب دردار بریزید (حتماً سرکه کافی باشد که روی کلم‌ها را بپوشاند) و در یخچال نگهداری کنید.

۳ روش عالی جهت تهیه ترشی کلم بنفش ( کلم قرمز ) + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

این ترشی خیلی سریع آماده می‌شود و بعد از سرد شدن قابل استفاده است، اما اگر بیشتر بماند طعم بهتری می‌گیرد.

اگر دوست داشتید می‌توانید از سیر و فلفل و سبزیجات معطر نیز برای این ترشی استفاده کنید، اما من این کار را نمی‌کنم.

نکته قابل توجه جهت تهیه ترشی کلم بنفش

حتماً این ترشی را در یخچال نگهداری کنید تا رنگ زیبا و جذاب کلم حفظ شود. اگر در جای گرم بگذارید، رنگش از بین می‌رود.

روش دوم: دستور تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید

مواد لازم:

  1. کلم‌قرمز یک عدد
  2. نمک سه قاشق غذاخوری
  3. سرکه سفید به میزان لازم

دستور تهیه:

کلم‌قرمز را به اندازه‌های دلخواه خرد کرده و در آبکش می‌گذاریم.

نمک را روی کلم‌ها بپاشید و کمی هم بزنید تا نمک حل شود. بگذارید مواد به مدت یک ساعت به همین شکل بمانند.

سپس کلم‌ها را آبکشی کرده و کمی که آب آنها رفت، در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید.

این ترشی را می‌توان در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد یا می‌توانید سرکه خوش رنگ آن را با مایونز ترکیب کنید و از آن برای سالاد استفاده کنید.

برای اینکه طعم ترشی کمتر ترش باشد، بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه کنید.

روش سوم: دستور تهیه ترشی کلم قرمز فلفلی

مواد لازم:

  1. سرکه: به میزان کافی
  2. کلم قرمز: به میزان دلخواه
  3. نمک: به میزان کافی
  4. پودر فلفل قرمز: به میزان کافی

دستور تهیه ترشی کلم قرمز

برای تهیه ترشی کلم قرمز، ابتدا کلم را بشویید و سپس با چاقو نصف کنید و در آبکش بگذارید تا آبش گرفته شود. بعد آن را روی تخته بگذارید و ریز خرد کنید و در شیشه یا دبه بریزید.

در یک کاسه مقداری سرکه بریزید و نمک و پودر فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند. سپس این مخلوط را به شیشه یا دبه اضافه کنید و باقی سرکه را نیز روی کلم‌ها بریزید تا کاملاً سرکه روی آنها را بپوشاند.

“““html

سپس در دبه یا شیشه را بگذارید و محکم ببندید و در یخچال یا جای خنک و سرد قرار دهید.

بعد از 4 تا 7 روز اگر در آن را بردارید می‌بینید که کلم‌ها نرم شده‌اند و رنگ سرکه نیز قرمز شده است.

اگر می‌خواهید این ترشی را سریع‌تر آماده کنید، می‌توانید کلم را خرد کرده و در قابلمه‌ای بریزید. سپس روی آن آب بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوشد. این کار باعث می‌شود کلم‌ها سریع‌تر نرم شوند. بعد از آن، کلم‌های نرم شده را در شیشه بریزید و مراحل بعدی را دنبال کنید.

از ترشی کلم قرمز می‌توان برای تزیین سالاد کاهو یا سالاد فصل استفاده کرد.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق العاده

روشی خاص برای تهیه کلم شور خانگی + نکات کلیدی

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه‌ای با ۳ روش متفاوت + عکس

نکته‌های کلیدی برای تهیه ترشی کلم قرمز

ظرف‌های شیشه‌ای بهترین گزینه برای نگهداری انواع ترشی هستند. به هیچ عنوان از ظرف‌های پلاستیکی استفاده نکنید.

می‌توانید یک قاشق غذا خوری (25 گرم) شکر به کلم قرمز اضافه کنید تا طعم ترشی سرکه متعادل شود. همچنین می‌توانید سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.

برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز، آن را با کمی آب حرارت می‌دهند، اما این کار رنگ و مزه کلم را تغییر می‌دهد و کیفیت ظاهری ترشی را کاهش می‌دهد.

ممکن است چند عدد فلفل و سیر به ترشی اضافه کنید، اما در این صورت طعم خاص و خاطره‌انگیز آن از بین می‌رود.

این مقدار مواد اولیه برای یک ظرف یک لیتری کافی است.

ترشی کلم قرمز در عرض 4 تا 5 روز در محیط آشپزخانه آماده می‌شود. پس از آماده شدن، آن را در یخچال نگهداری کنید.

اگر به دنبال تهیه ترشی کلم قرمز با رنگ زیبا مانند رستوران‌ها هستید، بهتر است هر بار مقدار کمی ترشی درست کنید (به اندازه مصرف یک هفته) زیرا این ترشی با گذشت زمان رنگش را از دست می‌دهد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا