رسپی

۳ روش متفاوت جهت تهیه راتا مرغ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه راتا مرغ : غذایی ساده و کم هزینه

رضیم : راتا همان فینگر فود یا کاپ است که به صورت لقمه‌های کوچک تهیه می‌شود و با نان تست آماده می‌شود.

یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین فینگر فودها برای مهمانی‌ها راتا مرغ است. دستور تهیه راتا مرغ سخت نیست و می‌توانید آن را در کمتر از یک ساعت بپزید و دیگران را با طعم فوق‌العاده‌اش شگفت‌زده کنید.

دستور تهیه راتا مرغ؛ فینگر فود فوری و خوشمزه

روش اول برای تهیه راتای مرغ و گردو

مواد لازم :

  1. سینه مرغ پخته شده : یک عدد
  2. گردو خرد شده : یک سوم پیمانه
  3. سیب‌زمینی پخته : یک عدد
  4. ساقه پیازچه : سه شاخه
  5. شوید تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  6. پنیر خامه‌ای و سس مایونز : به میزان لازم
  7. نمک، فلفل سیاه و قرمز : به میزان لازم
  8. نان تست : چند عدد

دستور تهیه راتای مرغ و گردو

برای تهیه راتای مرغ و گردو ابتدا باید سینه مرغ را خرد کنید.

همچنین سیب‌زمینی و پیازچه را هم ریز خرد کنید.

سپس همه‌ی مواد را در یک ظرف مخلوط کرده و شوید، نمک، فلفل، پنیر و سس مایونز را اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کرده و داخل یخچال بگذارید تا طعم‌دار شوند.

نان‌های تست را با قالب‌های دلخواه برش بزنید.

ابتدا نان را برش زده، سپس مواد را روی نان پهن کنید.

با این روش می‌توانید راتاهای خوشمزه دیگری نیز تهیه کنید و در مهمانی‌ها و جشن‌ها از آن‌ها استفاده کنید.

روش دوم برای پخت راتای مرغ و شوید

مواد لازم برای تهیه راتا مرغ

  1. سینه مرغ ۳ عدد
  2. پنیر لبنه 2 بسته
  3. سس مایونز خانگی یا تجاری ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری
  4. نان تست ۱ بسته (به مقدار لازم)
  5. شوید خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  6. فلفل به مقدار دلخواه

دستور تهیه و پخت راتا مرغ و شوید

برای درست کردن راتا مرغ، ابتدا سینه مرغ را با مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید.

وقتی که آب به جوش آمد و کف جمع شد، آب را دور ریخته و دوباره آب تازه اضافه کنید تا مرغ خوب پخته شود.

سپس چند حلقه هویج، یک عدد پیاز خرد شده و مقداری نمک به مرغ اضافه کرده و صبر کنید تا مرغ به خوبی پخته شود.

۳ روش متفاوت جهت تهیه راتا مرغ (مرحله به مرحله)

روش سوم برای تهیه راتا مرغ و پسته

مواد لازم :

  1. یک عدد سینه مرغ آبپز
  2. ۲۵۰ گرم خیارشور
  3. ۲ قاشق روغن زیتون
  4. ۲ عدد سیب‌زمینی متوسط
  5. ۱۰۰ گرم ریحان تازه

دستور تهیه راتای مرغ و پسته

ریحان تازه را ریز خرد کنید و به آن ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید.

مقداری مایونز و پنیر خامه‌ای را به نسبت یک به دو با نمک، فلفل و کمی آب لیمو مخلوط کرده و ۱۰۰ گرم پودر پسته به آن اضافه کنید.

بعد از مخلوط کردن، این ترکیب را به بقیه مواد اضافه کرده و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.

نان سفید (تست) را برش زده و مواد راتا را روی آن بگذارید.

مخلوطی از پنیر خامه‌ای و پودر پسته را در قیف بریزید و روی راتا را تزئین کنید.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه فینگر فود الویه خوشمزه و لذیذ

دستور تهیه ۴ مدل از بهترین و خوشمزه‌ترین فینگر فودهای مجلسی

جامبو شلز پنیری | دستور تهیه یک فینگر فود گرم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا