دارو های گیاهی

۴ روش ساده برای تهیه گلاب در خانه (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

گلاب خانگی

گلاب که یکی از محبوب‌ترین عرقیجات است، بعد از سکنجبین بیشترین مصرف را در میان مردم دارد.

این گلاب از گل سرخ به دست می‌آید و از اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد تهیه می‌شود.

گلاب طبعی میانه و کمی خنک دارد و می‌تواند در درمان انواع دردها و بیماری‌ها کارساز باشد. همچنین برای معده، قلب، کبد و اعصاب مفید است و آرامش‌بخش قوی محسوب می‌شود.

این مایع خوشبو جریان خون را تحریک می‌کند و به پوست کمک می‌کند تا سلول‌های جدید تولید کند.

اما چگونه می‌توانیم از اصل بودن گلابی که می‌خریم مطمئن شویم؟

هیچ روش ساده‌ای برای تشخیص خالص بودن گلاب وجود ندارد، مگر اینکه خود شما آن را تهیه کنید.

در این بخش شما را با روش تهیه گلاب در خانه آشنا می‌کنیم!

خواص و فواید گلاب

این ماده خواص زیر را برای پوست دارد:

  • پوست را پاک می‌کند.
  • به پوست زیبایی می‌بخشد.
  • پوست را تغذیه می‌کند.
  • از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

شما می‌توانید آب گل رز را به طور مستقیم روی پوست بزنید و به عنوان یک تونر پوستی برای بستن روزنه‌ها استفاده کنید.

در فصل تابستان، می‌توانید گلاب را بر روی صورت خود اسپری کنید.

یا مقداری از آن را در آب حمام خود بریزید.

علاوه بر این، آب گل رز به کاهش پف زیر چشم و تیرگی‌های این ناحیه کمک می‌کند.

عطر آرامش‌بخش آن نیز می‌تواند به کاهش استرس کمک کند.

برای تولید گلاب در خانه، شما به گلبرگ‎های گل رز و آب مقطر نیاز دارید.

۴ روش ساده برای تهیه گلاب در خانه (2 نکته مهم)

کل فرآیند تهیه این ماده خواص‌دار حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول خواهد کشید.

روش‌های تهیه گلاب خانگی

روش اول تهیه گلاب در منزل

مواد لازم برای تهیه گلاب :

  1. گل رز تازه
  2. آب مقطر
  3. یخ
  4. یک قابلمه یا ماهی‌تابه عمیق
  5. یک استند
  6. دو عدد کاسه (برای قرار دادن درون قابلمه و جمع‌آوری آب گل رز)
  7. یک بطری برای نگهداری گلاب نهایی

مراحل تهیه گلاب :

  1. گل رز را بشویید و گلبرگ‌های آن را جدا کنید.
  2. یک کاسه فلزی مناسب را برعکس داخل قابلمه قرار داده و گلبرگ‌های گل رز را در اطراف آن بریزید. این کاسه باید در مرکز قابلمه قرار گیرد و نقش پایه برای کاسه دوم داشته باشد.
  3. کاسه دوم را به صورت وارونه روی کاسه اول بگذارید.
  4. به اندازه کافی آب در قابلمه بریزید. مراقب باشید که آب وارد کاسه دوم نشود.
  5. آب داخل قابلمه را در حالی که در قابلمه را به صورت وارونه گذاشته‌اید بجوشانید.
  6. وقتی آب به جوش آمد، تکه‌های یخ را روی درب برعکس قرار دهید و مخلوط را با دمای متوسط به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید.
  7. اگر یخ‌ها ذوب شدند، یخ بیشتری اضافه کنید. این کار به فرآیند میعان کمک می‌کند.
  8. بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، زمانی که گلبرگ‌های گل رز سفید شدند، زیر گاز را خاموش کنید.
  9. کاسه را از درون قابلمه بیرون آورده و اجازه دهید تا گلاب خنک شود.
  10. در پایان، آب گل رز را به بطری استریل شده منتقل کنید.

نکته :

  1. اگر کاسه فلزی ندارید، می‌توانید از یک سنگ تمیز زیر کاسه دوم استفاده کنید. هدف این است که کف کاسه با کف قابلمه تماس نداشته باشد.
  2. اندازه کاسه‌ای که در داخل قابلمه استفاده می‌کنید باید مناسب باشد تا بتوانید در قابلمه را وارونه روی آن بگذارید و کاملاً درپوش شود.
  3. گلاب خانگی خود را می‌توانید تا ۱۰ روز در یخچال نگهدارید.

“““html
کنید.

    روش دوم تهیه گلاب در منزل

    1. در یک قابلمه بزرگ گلبرگ‌های گل‌محمدی را قرار دهید.
    2. سپس آب را به اندازه کافی بریزید تا روی گلبرگ‌ها را بپوشاند.
    3. زیر قابلمه را روشن کنید و حرارت را کم کنید تا آب رنگ گل‌ها را به خود بگیرد.
    4. مخلوط را در یک آبکش بریزید تا صاف شود و بگذارید خنک شود.
    5. در این روش مقداری از عصاره گلاب با بخار آب از بین می‌رود.

    روش سوم تهیه گلاب در منزل

    1. داخل یک ظرف شیشه‌ای که حرارت را تحمل می‌کند، گلبرگ‌ها را بریزید.
    2. دو فنجان آب مقطر را بجوشانید و روی گلبرگ‌ها بریزید تا روی آن‌ها با آب پوشانده شود.
    3. بگذارید این ترکیب به مدت 30 دقیقه روی حرارت بماند.
    4. پس از آن، محتویات را با استفاده از یک پارچه به ظرف دیگری منتقل کنید و در شیشه‌های تمیز بریزید.
    5. شیشه‌ها را در یخچال قرار دهید و بگذارید یک هفته بمانند.
    6. برای ماندگاری بیشتر گلاب خانگی، یک قاشق غذاخوری الکل یا عنبرسائل به آن اضافه کرده و هم بزنید و سپس در یخچال نگه‌داری کنید.

    روش چهارم تهیه گلاب در منزل

    • کتری بزرگی را روی اجاق قرار دهید. لوله‌ای را به دهانه کتری متصل کنید که به یک ظرف بزرگ شیشه‌ای وصل باشد. این لوله باید بلند باشد زیرا باید در آب سرد قرار گیرد تا تقطیر به خوبی انجام شود.
    • کتری را تا نیمه گلبرگ گل‌محمدی پر کنید و آب بریزید تا روی گلبرگ‌ها را بپوشاند.
    • سپس حرارت را روشن کنید تا آب بجوشد. وقتی که آب کتری تمام شد، حرارت را خاموش کنید و محتوای لوله را در یک ظرف خالی کنید و در یخچال بگذارید.

    روش استفاده از گلاب

    روش استفاده از گلاب

    همانطور که در بالا ذکر شد، می‌توانید آب گل‌محمدی را برای کارهای مختلف استفاده کنید.

    برای مثال، می‌توانید از آن به عنوان یک پاک‌کننده طبیعی و مؤثر برای آرایش استفاده کنید. کافیست یک تکه پنبه را به گلاب آغشته کنید و آرایش‌تان را با آن پاک کنید.

    بیشتر بخوانید:

      سایت رضیم
      “`

      دیدگاهتان را بنویسید

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

      دکمه بازگشت به بالا