رسپی

۶ ترفند جلوگیری از سیاه شدن بادمجان؛ قبل و بعد سرخ شدن

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بادمجان یکی از صیفی‌جات محبوب است که اگر به درستی نگهداری نشود یا درست سرخ نشود، ممکن است رنگش سیاه شود. وقتی بادمجان خام در معرض هوا قرار می‌گیرد، رنگ آن تغییر می‌کند. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با روش‌های جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، قبل و بعد از سرخ کردن آشنا شوید.

۶ روش جلوگیری از سیاه شدن بادمجان

سیاه شدن بادمجان دلایل مختلفی دارد و می‌تواند قبل یا بعد از سرخ کردن اتفاق بیفتد. از مهم‌ترین دلایل آن می‌توان به نوع آب، چاقو، ظروف آشپزی و زمان Exposure به اکسیژن اشاره کرد. در این قسمت، روش‌هایی برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان معرفی می‌شود.

۱- بادمجان را در آب نمک بخیسانید

برای جلوگیری از تغییر رنگ بادمجان خام، می‌توانید آب و نمک درست کنید. بادمجان را بشویید و پوست بکنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. سپس بادمجان‌های خرد شده را در آب نمک بگذارید. این کار هم از سیاه شدن بادمجان جلوگیری می‌کند و هم تلخی آن را کم می‌کند.

بیشتر بخوانید: رسپی بادمجان کبابی به ۳ روش: گاز، فر و منقل + نکات

۲- بادمجان را در ترکیب شیر و آب قرار دهید

برای این کار، در یک کاسه کمی آب با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید. بادمجان‌ها را بشویید، پوست بکنید و به اندازه دلخواه برش بزنید. سپس آن‌ها را در این محلول بگذارید تا سیاه نشوند.

قرار دادن بادمجان در ترکیب شیر و آب، از روش‌های جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، قبل و بعد از سرخ کردن

۳- بادمجان را در آب و لیمو یا سرکه بخیسانید

برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، آن‌ها را در مخلوط آب و سرکه یا آبلیمو قرار دهید. یک کاسه آب آماده کنید و یک تکه لیمو یا کمی سرکه به آن بیفزایید. بادمجان‌ها را بشویید، پوست بکنید و در این محلول بخوابانید.

۴- بادمجان‌ها را در آب جوش قرار دهید

برای اینکه بادمجان‌ها پس از برش سیاه نشوند، می‌توانید آن‌ها را در آب جوش قرار دهید. یک کاسه آب جوش آماده کنید و بادمجان‌ها را یکی یکی برش زده و در آن بریزید.

بیشتر بخوانید: ترفند سرخ کردن بادمجان با یک قاشق روغن

۵- بادمجان‌ها را با شعله ملایم سرخ کنید

یکی از دلایل سیاه شدن بادمجان بعد از سرخ کردن، حرارت زیاد است. برای جلوگیری از این مشکل، روغن مناسبی در تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.

سرخ کردن بادمجان با شعله ملایم، از روش‌های جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، قبل و بعد از سرخ کردن

۶- بادمجان سرخ شده را در ظرف مناسب قرار دهید

اگر بادمجان سرخ شده را در ظرف فلزی بگذارید، ممکن است رنگش سیاه شود. بعد از سرخ کردن، آن را در بشقاب یا ظرف شیشه‌ای بگذارید تا از اکسید شدن آن جلوگیری شود.

در این مقاله به ۶ روش جلوگیری از سیاه شدن بادمجان در حالت خام و پخته پرداخته شد. به یاد داشته باشید پس از برش بادمجان، بلافاصله آن را در یکی از محلول‌های گفته شده قرار دهید و از روش‌های مناسبی برای سرخ کردن و نگهداری آن استفاده کنید.

۶ ترفند جلوگیری از سیاه شدن بادمجان؛ قبل و بعد سرخ شدن

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا