۸ راز شگفتانگیز خوشرنگ شدن غذاها

“`html
برگزاری مهمانیهای خانوادگی و دوستانه جزو فرهنگ ایرانیهاست و معمولاً با پذیرایی شام یا ناهار همراه است. خیلیها دوست دارند با یک سفره زیبا از مهمانان خود پذیرایی کنند. اما پختن غذاهای خوشرنگ و زیبا، نکات و ترفندهایی دارد که در این مقاله از مجله رضیم آنها را بررسی میکنیم.
در ادامه، چند ترفند که میتواند به خوشرنگتر شدن غذاهای ایرانی کمک کند را به شما معرفی میکنیم. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
۱- زعفران اضافه کنید
یکی از موادی که خورشتهای قرمز مثل خورشت قیمه، بامیه و بادمجان را خوشرنگ میکند، زعفران است. برای این کار، یک چهارم استکان زعفران دمکرده، یک قاشق غذاخوری گلاب و کمی پودر هل به خورشت اضافه کنید تا هم رنگ و هم طعم خوبی بگیرد.
اضافه کردن زعفران به لوبیا پلو هم میتواند به زیبایی آن کمک کند. کافیست بعد از آبکش کردن برنج، زعفران دمکرده را روی برنج بریزید.
بیشتر بخوانید: رسپی خورشت گردو بادمجان
۲- حبوبات را جدا بپزید
برای اینکه آش رشته خوشرنگتری داشته باشید، حبوبات را به صورت جداگانه بپزید و بعد آنها را با هم مخلوط کنید. یکی دیگر از ترفندها این است که درب قابلمه را بعد از اضافه کردن سبزی به آش بردارید.
۳- ادویه کچاپ بزنید
یکی از رازهای خوشرنگ شدن ماکارونی، استفاده از ادویه کچاپ است. در حین تهیه مایه ماکارونی، کمی کچاپ به آن اضافه کنید.
۴- رب را سرخ کنید
یکی دیگر از رازهای خوشرنگ شدن غذاها، سرخ کردن رب است. برای غذاهایی که رب دارند، مانند خورشت قیسی یا خورشت آلو، کمی روغن در یک قابلمه بریزید و رب را با مقداری شکر تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و سپس به غذا اضافه کنید.
اگر رب را به صورت خام به غذا اضافه کنید، ممکن است رنگ غذا بد شود.
۵- از پودر دارچین استفاده نکنید
اضافه کردن پودر دارچین باعث کدر شدن غذا میشود. اگر میخواهید در خورشت قیمه دارچین اضافه کنید، بهتر است چند تکه چوب دارچین در آخر پخت بیفزایید و قبل از سرو آنها را خارج کنید. همچنین در لوبیا پلو هم بهجای پودر دارچین، از چوب دارچین استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی شامی بادمجان با گوشت چرخکرده
۶- یخ اضافه کنید
یکی از ترفندهای جذاب برای خوشرنگ کردن خورشتها، اضافه کردن یک تکه یخ در پایان پخت است. این کار باعث میشود که روغن خورشت روی غذا جمع شود و شکل زیبا و هوسانگیزی به آن بدهد. این ترفند مناسب خورشتهای قرمهسبزی و کرفس است.
۷- زردچوبه بزنید
برای خوشرنگ کردن پیاز داغ، میتوانید از زردچوبه یا زعفران استفاده کنید. وقتی که پیاز کمی نرم شد، زردچوبه یا زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
۸- غذا را در قابلمه مسی بپزید
بسیاری از افراد باور دارند که پخت غذا در قابلمههای مسی باعث خوشرنگتر و خوشمزهتر شدن آن میشود. این بهخاطر این است که حرارت در ظروف مسی یکنواختتر پخش میشود. بنابراین اگر به دنبال غذاهای خوشرنگ و خوشطعم هستید، از ظروف مسی استفاده کنید.
در این مقاله از مجله رضیم به ۸ راز خوشرنگ شدن غذا اشاره کردیم. حتماً تمام این ترفندها را امتحان کنید تا در مهمانیها میزبان خاصی باشید.