طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه توپک های کدوحلوایی ترکیه ای خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم توپک های کدوحلوایی ترکیه ای

۱) ۲ تکه ی بزرگ کدوحلوایی
۲) یک لیوان پودرشکر
۳) یک پاکت ( ۲۰۰ گرم ) بیسکویت
۴) یک لیوان چای خوری گردوی خرد شده
۵) پودر نارگیل

طرز تهیه توپک های کدوحلوایی ترکیه ای

پوستهای کدو حلوایی رو کنده و داخل قابلمه ای گذاشته و روش پودرشکر ریخته و تا چند ساعت تا آب بندازه اجازه ی استراحت بدید . بعد از اینکه آب انداخت روی اجاق گذاشته با شعله ی ملایم تا نرم بشه اجازه ی پخت بدید و سپس در دمای اتاق بمونه تا خنک بشه و داخل ظرفی کدو حلوایی ها رو ریخته و با چنگال له کنید و سپس روش بیسکویت خرد شده رو اضافه کنید و در آخر گردوی خرد شده رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و در هر سایزی که خواستید توپهایی از مواد برداشته گرد کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف سرو بچینید و نیم ساعت اجازه ی استراحت بدید و سپس سرو کنید .
نوش جان 😋

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا