رسپی

دستور تهیه ترشی بادمجان لقمه ای ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی بادمجان لقمه ای ساده و خوشمزه

ترشی بادمجان شمالی یکی از ترشی‌های خوشمزه است که به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید و در کنار غذاهای مختلف سرو کنید. اگر شما هم طعم و بوی بادمجان را در ترشی دوست دارید، می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف تهیه کنید؛ از جمله ترشی بادمجان شکم‌پر، لیته یا ترشی بادمجان لقمه‌ای.

  • زمان آماده‌سازی: 1 ساعت
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • ماندگاری: 1 سال
مواد لازم : میزان مورد نیاز :
بادمجان: 1 کیلوگرم
سرکه: 3 لیتر
نمک: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم
گلپر: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

دستور تهیه :

بادمجان‌ها را بشویید و پوستشان را بکنید. سپس آنها را به تکه‌های کوچک برش بزنید.
تکه‌های بادمجان را در یک ظرف بزرگ بریزید و نمک اضافه کنید. بادمجان‌ها را به مدت 1 ساعت در نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود.
پس از 1 ساعت، بادمجان‌ها را آبکش کنید و خشک کنید.
سرکه را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد.
پس از جوشیدن سرکه، نمک، فلفل سیاه، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید. سپس تکه‌های بادمجان را به سرکه اضافه کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه بجوشد.

بعد از 10 دقیقه، شعله را خاموش کنید و پس از سرد شدن، ترشی را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید.
در شیشه‌ها را محکم ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

دستور تهیه ترشی بادمجان لقمه ای

نکاتی برای تهیه ترشی بادمجان لقمه‌ای

برای اینکه ترشی بادمجان شما طعم بهتری داشته باشد، از بادمجان‌های باریک استفاده کنید.
اگر دوست دارید ترشی شما تندتر باشد، می‌توانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.
همچنین می‌توانید به ترشی بادمجان خود سبزیجات دیگری مانند هویج، پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید.
ترشی بادمجان باید در یخچال نگهداری شود تا مدت بیشتری تازه بماند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا