طرز تهیه بستنی زرد آلو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سلام و درود رفقای قدیم و رفقای جدید احوالتون چطوره؟ خیلی خیلی ممنون بابت حضورتون💝 لایکها و کامنتهای شما بهم انرژی میده🥰 پست رو اول سیو کنید تا موقع نیاز بهش رجوع کنید
مواد لازم بستنی زرد آلو
چون مثل شیرینی حساس نیست با پیمانه میگم🌹
زردآلو دو پیمانه و نیم
آبلیموی تازه ۱/۵ قاشق غذاخوری لیمو سنگی
شکر یک پیمانه
خامه صبحانه دو پیمانه
شیر ۱/۵پیمانه
وانیل یک ق چ
طرز تهیه بستنی زرد آلو
اول هسته زردآلو ها رو جدا کنید بعد داخل قابلمه بریزید آبلیمو و شکر رو بهش اضافه کنید و روی حرارت متوسط بذارید تا بپزه در حدی بشه که زردآلوها نرم بشن و شکر آب بشه ،حالا زردآلو و شکر آب شده را داخل غذاساز یا با گوشتکوب برقی میکس کنید تا یکدست بشه،یه کم از زردآلوها رو درشت تر خرد بکنید تا داخل بستنی معلوم بشه اینجوری خوشگلتر میشه بستنی ،این مواد رو داخل یخچال بذارید تا خنک بشه، حالا خامه و شیر و وانیل رو با هم مخلوط کنیدو مخلوط زردآلویی که داخل یخچال گذاشتید رو با خامه و شیر و وانیلی که مخلوط کردید رو مخلوط کنیدو بزارید ۱/۵ تا ۲ساعت داخل یخچال تا خنک بشه.
بعد داخل بستنی ساز بریزید حدود۲۰ تا۳۰ دقیقه زده بشه تا بصورت بستنی بشه.اگه بافت نرم دوست دارید میتونید همون موقع سرو کنید اگه نه داخل فریزر به مدت حداقل دوساعت بمونه تا سفت بشه ولی هرچقدر داخل فریزر بمونه عالی تر میشه (اگه دستگاه بستنی ساز ندارید هر یک ساعت یکبار بستنی رو خارج کنید و با میکسر همزده ۴ بار این کار رو تکرار کنید و بعد داخل ظرف در بسته ریخته ۸ تا ۱۰ ساعت داخل فریزر قرار بدید نوش جونتون
خییلی خوب به نظر میرسه طعمش😍
چه تو دل برو شده
👏👏👏هنرمند😍
حرف نداشت معرکه بود👏❤️
فوق العادست