طرز تهیه بقچه بادمجان خوشمزه و مجلسی به سبک ترکیه

مواد لازم بقچه بادمجان
۵ عدد بادمجان گوشتی
۲ عدد پیاز
100 گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد فلفل دلمهای
۳ عدد گوجه فرنگی
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه. به میزان لازم
طرز تهیه بقچه بادمجان
۱. ابتدا بادمجانها را به اندازه یکسان برش داده، سرخ کنید و کنار بگذارید.
۲. یک عدد پیاز را به وسیله خردکن به صورت ریز خرد کرده و سرخ کنید.سپس گوشت چرخ کرده،رب گوجه فرنگی و ادویه جات را به پیاز اضافه کنید.
۳. بادمجانها را به شکل بعلاوه + درون ظرف مناسب قرار دهید، مقداری از مواد گوشت را درون آن بریزید. از یک عدد خلال دندان برای نگه داشتن بادمجانها استفاده کنید.
۴. برای تهیه سس بقچه بادمجان، پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید، سپس گوجه را به حالت پوره در آورده و به پیاز اضافه کنید. بعد از اینکه آب گوجه تبخیر شد، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
۵. سس را بر روی بقچه بادمجانها بریزید و به مدت 20 دقیقه با دمای 170 درجه سانتی گراد، درون فر قرار دهید. بعد از 20 دقیقه پیش غذای خوشمزه شما آماده سرو است.
سایت آموزش آشپزی رضیم
عالی شده😍😍😍😍
به بههه چه عالی😍
عالی و خوشمزه😍
محشره👏👏
محشره😍😍
❤️❤️❤️