طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه تارت موس توت سیاه و بلوبری خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم تارت موس توت سیاه و بلوبری

🍪مواد لازم کراست:
۳۲۰ گرم یا ۲۸ عدد بیسکوئیت اورئو
۸۰ گرم یا ۱/۳ پ کره ذوب شده
🍪مواد لازم موس:
۲۲۵ گرم بلوبری
۲۲۵ گرم شاه توت سیاه
۲۲۵ گرم یا ۱ پ پنیرخامه‌ای
۷۵ گرم یا ۱/۳ پ شکر
۲ ق چ عصاره وانیل
۲۴۰ میلی لیتر یا ۱ پ خامه قنادی یا خامه پر چرب
۶۰ میلی لیتر یا ۱/۴ پ شیر
۱ ق چ پودر آگارآگار یا پودر ژلاتین

طرز تهیه تارت موس توت سیاه و بلوبری

۱- بیسکوئیت‌ها را در غذاساز پودر می‌کنیم و کره را اضافه و میکس می‌کنیم. مواد را در قالب تارت ۲۳ سانت می‌ریزیم و در کف و دیواره‌ی قالب پخش می‌کنیم و با دست مواد را منسجم می‌کنیم‌.
۲- قالب را ۱۵ دقیقه در فریزر یا ۳۰ دقیقه در یخچال می‌زاریم.
۳- بلوبری و شاه توت را در غذاساز یا مخلو‌کن میکس می‌کنیم. (اگر خواستید می‌توانید در این مرحله مواد را از الک رد کنید.)
۴- پنیر خامه‌ای، شکر و وانیل را مخلوط می‌کنیم و کنار می‌زاریم.
۵- خامه را را با همزن برقی می‌زنیم تا فرم بگیرد.
۶- در ماهی‌تابه پودر آگارآگار را با شیر مخلوط می‌کنیم و می‌زاریم ۲ دقیقه بجوشد. بعد از روی حرارت بر می‌داریم و خنک که شد به آرامی میکس شاه توت و بلوبری را به آن اضافه می‌کنیم. اگر از پودر ژلاتین استفاده کردیم نیاز به شیر نیست و پودر ژلاتین را مستقیم به میکس شاه توت و بلوبری اضافه می‌کنیم.
۷- مواد را در قالب تارت و روی کراست می‌ریزیم و ۴ ساعت یا ۱ شب در یخچال می‌زاریم.
۸- وقتی موس خودش را گرفت می‌توان آن را از قالب خارج کرد. قبل از سرو با میوه تزیین کنید.
😋نوش جونتون💜

همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

روش دوم طرز تهیه تارت موس توت سیاه و بلوبری

تارت موس توت سیاه و بلوبری یکی از دسرهای شیک و خوشمزه است که با ترکیب طعم‌های شیرین و ترش این میوه‌ها، تجربه‌ای لذیذ را برای شما به ارمغان می‌آورد. این دسر با خمیر تارت و موس نرم و خامه‌ای تهیه می‌شود و می‌تواند گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص باشد.

مواد لازم:

برای خمیر تارت:

  • ۱ و ۱/۴ فنجان آرد
  • ۱/۲ فنجان کره (سرد و خرد شده)
  • ۱/۴ فنجان شکر
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱ عدد زرده تخم‌مرغ
  • ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد

برای موس توت سیاه و بلوبری:

  • ۲ فنجان توت سیاه (تازه یا منجمد)
  • ۲ فنجان بلوبری (تازه یا منجمد)
  • ۱/۲ فنجان شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۲ قاشق چای‌خوری ژلاتین (حل شده در ۳ قاشق غذاخوری آب سرد)
  • ۱ فنجان خامه صبحانه (زده شده)
مراحل تهیه:
  1. آماده‌سازی خمیر تارت:
    • در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس کره سرد را اضافه کرده و با انگشتان خود مخلوط کنید تا به حالت خرده نان درآید.
    • زرده تخم‌مرغ و آب سرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را به شکل یک توپ درآورده و در نایلون بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
  2. پخت خمیر:
    • فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح آردپاشی شده به قطر ۳ میلی‌متر باز کنید.
    • خمیر را در قالب تارت قرار دهید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی شود.
  3. آماده‌سازی موس:
    • توت سیاه و بلوبری را در یک قابلمه با شکر و آب لیمو روی حرارت ملایم بپزید تا میوه‌ها نرم شوند و آب آن‌ها خارج شود.
    • مخلوط میوه‌ها را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  4. اضافه کردن خامه:
    • خامه زده شده را به مخلوط میوه‌ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
  5. پر کردن تارت:
    • موس توت سیاه و بلوبری را روی خمیر تارت پخته شده بریزید و به آرامی پخش کنید.
  6. سرو:
    • تارت را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا موس سفت شود. سپس می‌توانید آن را با میوه‌های تازه یا خامه تزئین کنید.

نکات کلیدی

  • استفاده از میوه‌های تازه: میوه‌های تازه طعم بهتری به دسر می‌دهند، اما می‌توانید از میوه‌های منجمد نیز استفاده کنید.
  • تنظیم شیرینی: می‌توانید مقدار شکر را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
  • تزئین: می‌توانید تارت را با خامه زده شده یا میوه‌های تازه تزئین کنید تا زیباتر شود.

سوالات متداول

  • آیا می‌توانم از میوه‌های دیگر استفاده کنم؟ بله، می‌توانید از میوه‌های دیگری مانند توت‌فرنگی یا تمشک نیز استفاده کنید.
  • چقدر زمان برای تهیه این تارت لازم است؟ تهیه این تارت معمولاً حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه زمان می‌برد.
  • آیا می‌توانم تارت را از قبل تهیه کنم؟ بله، می‌توانید تارت را از قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید. بهتر است آن را در دمای اتاق سرو کنید.
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا