طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه تارت پیتزا خانگی خوشمزه و ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم تارت پیتزا

مواد لازم برای خمیر تارت

– آرد: ۲۵۰ گرم
– کره سرد: ۱۲۵ گرم (خرد شده)
– تخم‌مرغ: ۱ عدد
– آب سرد: ۲-۳ قاشق غذاخوری
– نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای مواد روی تارت

– سس گوجه‌فرنگی: ۱/۲ پیمانه
– پنیر موزارلا: ۱۵۰ گرم (رنده شده)
– فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد (خرد شده)
– قارچ: ۱۰۰ گرم (خرد شده)
– زیتون سیاه: به مقدار لازم (خرد شده)
– ژامبون یا سوسیس: ۱۰۰ گرم (خرد شده)
– ادویه‌ها (اوریگانو، فلفل سیاه): به مقدار لازم

طرز تهیه تارت پیتزا

۱. آماده‌سازی خمیر تارت :

– آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کره سرد را اضافه کنید و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده‌ نان درآید.
– تخم‌مرغ و آب سرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۲. پخت اولیه خمیر :

– فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
– خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و در قالب تارت قرار دهید. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.
– خمیر را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی شود.

۳. آماده‌سازی مواد روی تارت :

– سس گوجه‌فرنگی را روی خمیر پخش کنید.
– پنیر موزارلا، فلفل دلمه‌ای، قارچ، زیتون و ژامبون یا سوسیس را روی سس بچینید.
– ادویه‌ها را به مقدار دلخواه اضافه کنید.

۴. پخت نهایی :

– تارت را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود.

۵. سرو کردن :

– تارت پیتزا را از فر خارج کرده و پس از کمی خنک شدن، برش زده و سرو کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا