طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر
طرز تهیه جوجه با سیر و کَره خوشمزه، مجلسی بسیار لذیذ

فیلم طرز تهیه جوجه با سیر و کَره
توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.
مواد لازم جوجه سیر و کره
سینه مرغ : یک سینه کامل
سس خردل : یک قاشق غذاخوری
سیر : ۲ حبه بزرگ
کره : ۵۰ گرم
زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
نکته :
دقت داشته باشید شعله گاز در ابتدا متوسط و بعد از ۳ دقیقه زیاد باشه تا مرغ کاملا بپزه (بیشتر از ۱۰ دقیقه بافت مرغ سفت میشه )
برای شرکت در کلاس های آنلاین آشپزی شِف سجادی داخل گوگل سرچ کنید آکادمی رضیم.
وای عالیه😍😍😍
چقدر خوشمزه و عالی بود ❤️😍
ممنون عالی بود ❤️
رنگش و قیافش که عالیه حتما طعمش هم بی نظیره 👌👌
وای این چه خفن
عالیه👌👌👌👌