طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه نان حجیم کنجدی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

سلام با کلی عشق به دوستان عزیزم
اگر به دنبال نونی با ظاهری زیبا، طعم خوب، بافت نرم و پنبه ای و البته سالم هستید طرز تهیه یک نان حجیم عالی و بی نظیر را از دست ندید🥀🥀🥀

مواد لازم نان حجیم کنجدی

آرد نان یک و یک دوم پیمانه(۱۷۷گرم)
آرد سبوس دار یک و یک دوم پیمانه(۱۷۰ گرم)
آرد جو ۳/۴ پیمانه (۷۱ گرم)
شیر خشک ۱/۴ پیمانه(۲۸ گرم)
شکر ۲ قاشق عذاخوری(۲۵ گرم)
نمک یک و یک دوم قاشق چایخوری(۹گرم)
مخمر ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم در حدی که دست را نسوزاند و داغ نباشد، یک و سه چهارم پیمانه(۳۹۷گرم) .
میزان آب تقریبی هست و به آبخوری آرد شما بستگی دارد.
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
برای رومال نان
یک عدد سفیده تخم مرغ که با چنگال زده شده و از لختگی در آمده
کنجد

طرز تهیه نان حجیم کنجدی

همه مواد را با هم مخلوط کرده و شروع به ورز دهی صحیح نمایید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ورز دهید تا خمیر لطیف و نرم داشته باشید.
سپس خمیر را در کاسه ای که کمی چرب کرده اید قرار داده و روی آن را با سلفون پوشانده و حدود یک ساعت یا تا زمانی
که حجم ان دو برابر شود، استراحت دهید.
بعد از این مدت، خمیر پف خمیر را گرفته و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه را به شکل یک گلوله چانه گرفته و در سینی که قرار هست در فر بگذارید، گذاشته و روی آن را با سلفون چرب شده بپوشانید و به مدت ۹۰ دقیقه یا تا زمانی که حجم آن تقریبا دو برابر شود، استراحت دهید.
( زمان استراحت نان ها با توجه به گرمای منزل شما متغیر هست و هرچه محیط گرمتر باشد زمان استراحت کوتاهتر هست و بالعکس)
بعد از استراحت، روی خمیر را با سفیده تخم مرغ رومال کرده و کنجد بپاشید و با یک تیغ تیز با کمترین فشار روی نان خط انداخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا