آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک رافائلو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک رافائلو

کیک رافائلو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستورهای مختلف تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مراحل تهیه کیک رافائلو، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم کیک رافائلو
تخم‌ مرغ ۶ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
آرد ۱۸۰ گرم
نمک ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼  قاشق چایخوری
عصاره بادام ¼ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل ۵۰ گرم
مواد لازم فیلینگ
شکلات سفید ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
پودر نارگیل و بادام به مقدار کافی

آموزش کیک رافائلو

مرحله اول

برای درست کردن کیک رافائلو خوشمزه، ابتدا مایه فیلینگ را آماده می‌کنیم. برای این کار، شکلات سفید را روی بخار آب ذوب می‌کنیم تا کاملاً آب شود، سپس خامه صبحانه را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا این مخلوط را هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود و سپس آن را به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا خنک شود. حالا می‌رویم سراغ تهیه کیک. برای این کار، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم.

“`

روشن می کنیم.

مرحله سوم

حالا باید اجازه دهیم فر به طور کامل گرم شود. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را از زرده‌ها جدا کرده و در دو کاسه متفاوت می‌ریزیم. بعد از آن، نصف مقدار شکر را به کاسه‌ای که سفیده تخم‌مرغ دارد اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا با استفاده از همزن برقی، سفیده‌های تخم‌مرغ را به خوبی هم می‌زنیم تا حجیم و پف‌دار شوند. در این حین، تا زمانی که مایه کیک آماده شود، این کاسه را در یخچال قرار می‌دهیم تا گرم نشود. سپس بقیه شکر را به کاسه زرده تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه، وانیل و عصاره بادام را به کاسه زرده تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با همان همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا مایه کرم رنگ و کش‌دار شود. حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک در الک می‌ریزیم.

مرحله ششم

حالا مواد خشک را ۳ بار الک کرده و به طور متناوب با سفیده تخم‌مرغ به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس با لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا مایه کیک یکنواخت شود. در ادامه، پودر نارگیل را به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا مایه کیک را به گونه‌ای هم می‌زنیم که مخلوط شوند. سپس دو قالب کمربندی با اندازه یکسان را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایه کیک را به دو بخش مساوی تقسیم کرده و داخل قالب‌ها می‌ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله قالب‌ها را در ردیف وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک‌ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. پس از این زمان، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را وسط کیک‌ها فرو کرده و خارج می‌کنیم.

مرحله نهم

اگر مایه کیک به سیخ چوبی نچسبید، کیک‌ها آماده هستند. سپس قالب‌ها را از فر خارج می‌کنیم. بعد از این مرحله، مایه فیلینگ را از فریزر بیرون آورده و با همزن برقی هم می‌زنیم تا خوب فرم بگیرد.

مرحله دهم

حالا خامه قنادی را با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا فرم بگیرد. سپس مقداری از آن را جدا کرده و برای پوشش کیک کنار می‌گذاریم. مابقی خامه را با مایه فیلینگ مخلوط می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش کیک رافائلو خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

در ادامه، کیک‌ها را از قالب خارج کرده و به صورت ورقه‌ای نصف می‌کنیم. سپس یک لایه از کیک را روی سطح کار می‌گذاریم و روی آن را با مایه فیلینگ می‌پوشانیم و بعد یک ورقه کیک دیگر روی آن قرار می‌دهیم.

مرحله دوازدهم

حالا به همین شکل ادامه می‌دهیم تا تمام مواد تمام شوند. سپس دور کیک را با خامه قنادی باقی‌مانده می‌پوشانیم و مقداری پودر نارگیل و بادام روی کیک می‌پاشیم و به دلخواه تزئین می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا