مواد لازم و آموزش کیک لامینگتون خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک لامینگتون
این کیک یک دسر خوشمزه و آسان است که میتوانید با مواد سادهای تهیه کنید. کیک را با مارمالاد داخل آن پر کرده و با سس شکلاتی روی آن پوشش میدهند. سس شکلات را میتوان آماده خرید، اما در این دستور پخت، روش تهیه آن را توضیح خواهیم داد. این کیک به عنوان یک دسر عالی برای قهوه یا نوشیدنیهای دیگر مناسب است و میتوانید آن را برای عصرانه یا میانوعده سرو کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله دستور تهیه کیک لامینگتون، با ادامه مطلب در وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک لامینگتون | |
آرد | ۱۵۰ گرم |
کره نرم | ۱۲۵ گرم |
تخممرغ درشت | ۳ عدد |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | یک هشتم قاشق چایخوری |
شکر ریز | ۱۲۰ گرم |
شیر پرچرب | ۱۲۰ میلیلیتر |
پودر نارگیل | ۹۰ گرم |
مواد لازم برای سس شکلات | |
شکلات خرد شده | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۴۰ گرم |
کره | ۱۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱۰ گرم |
شیر | ۵۰ میلیلیتر |
مارمالاد توتفرنگی | ۱۰۰ گرم برای وسط کیک |
پودر نارگیل | ۱۰۰ گرم برای پوشاندن اطراف کیک |
آموزش کیک لامینگتون
مرحله اول
برای
“““html
برای تهیه کیک لامینگتون خوشمزه، ابتدا باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنیم. اگر از فر برقی استفاده میکنید، ۱۶۰ درجه کافی است. سپس کف قالب لوف به ابعاد ۲۳ در ۱۲ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله دوم
ضمان کنید که کاغذ روغنی را طوری قرار دهید که از لبههای قالب کمی بلندتر باشد. شکر و کره نرم را داخل یک کاسه میریزیم و به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی به سرعت هم میزنیم. سپس تخممرغها را یکی یکی به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
هر تخممرغ را به مدت ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن میزنیم. در این مرحله وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا رنگ مواد کرمی شود. آرد، بکینگپودر و نمک را سه بار الک میکنیم. نارگیل را به مخلوط اضافه کرده و آرام آرام به همراه شیر به ترکیب اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
بعد از آن، مواد را فقط به اندازهای هم میزنیم که مخلوط شوند. حالا مواد را درون قالب ریخته و آنها را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر میپزیم. برای اطمینان از پختن کیک، با یک سیخ چوبی آن را تست میکنیم. سپس کیک را روی یک توری فلزی میگذاریم تا خنک شود.
مرحله پنجم
با یک چاقوی ارهای، کیک را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. بر روی لایه پایینی کیک، مقداری مارمالاد میمالیم و سپس لایه بالایی کیک را روی آن قرار میدهیم. در این مرحله، باید سس شکلاتی را آماده کنیم.
مرحله ششم
برای تهیه سس، شکلات، کره و پودر کاکائو را در یک کاسه میریزیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا ذوب شوند. سپس مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم. شیر و پودر قند را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا ترکیب یکنواختی حاصل شود.
مرحله هفتم
کمی صبر میکنیم تا سس از حرارت بیفتد، اما نباید خیلی سرد و سفت شود. سپس دور کیک را با سس شکلاتی میپوشانیم. بعد با دست یا کاردک، پودر نارگیل را به تمام قسمتهای کیک میزنیم و نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کیک به خوبی جا بیفتد و خودش را بگیرد.