اگر آب خیارشور کم شود چه کنیم؟

خیارشور یکی از چاشنیهای محبوب است که برای نگهداری طولانیمدت به آب نمک نیاز دارد. اگر آب خیارشور کم شود، ممکن است خراب شود. در این مقاله از مجله رضیم به شما میگوییم که اگر آب خیارشور کم شد، چه کار کنیم.
روش اضافه کردن آب به خیارشور
اگر تا به حال در خانه خیارشور درست کردهاید، متوجه شدهاید که گاهی اوقات بعد از مدتی آب خیارشور کاهش پیدا میکند. همچنین ممکن است بخشی از آب خیارشور بریزد و حجم آن کم شود.
این مسئله باعث میشود که خیارشورها از آب خارج شوند و خیلی زود خراب شوند. اگر کمبود آب خیارشور را احساس کردید، سریعاً باید آب جدیدی اضافه کنید. در ادامه روش تهیه آب خیارشور را به شما آموزش میدهیم.
مرحله اول: آب را بجوشانید
اگر آب خیارشور کم شد یا خیارشوری که خریدید بدون آب بود، در اولین فرصت باید مقداری آب نمک آماده کنید. یادتان باشد که برای درست کردن آب نمک از آب تصفیه شده یا جوشیده استفاده کنید، چون آب شیر میتواند باعث کپک زدن و نرم شدن خیارشور شود.
ابتدا آب را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید. بعد از جوش آمدن، بگذارید کمی سرد شود. دمای آب باید معمولی باشد، نه خیلی سرد و نه خیلی داغ.
بیشتر بخوانید: چند ترفند جالب و کاربردی پاییزی در آشپزی
مرحله دوم: آب و نمک را با هم ترکیب کنید
برای تهیه آب نمک خیارشور، بهتر است از نمک دریا یا نمک معدنی استفاده کنید و نه نمک یددار. نمک یددار ممکن است باعث تغییر بافت و طعم خیارشور شود.
برای هر ۱۵ لیوان آب، یک لیوان نمک کافی است. نمک باید به اندازهای باشد که طعم آب کمی شورتر از حالت معمول شود.
آب و نمک را به خوبی هم بزنید تا نمک کاملاً در آب حل شود. بهتر است بعد از آماده شدن آب نمک، مقداری از آن را بچشید تا مطمئن شوید که مقدار نمک مناسب است.
بیشتر بخوانید: راز ترد شدن خیارشور خانگی با نخود خام
مرحله سوم: آب نمک را به خیارشور اضافه کنید
حالا درب شیشه خیارشور را باز کنید و مقداری از آب نمکی که درست کردهاید را به آن اضافه کنید. یادتان باشد که تمام خیارشورها باید در آب نمک قرار بگیرند و هیچ کدام نباید بیرون بمانند.
بعد از پر کردن شیشه، درب آن را محکم ببندید. ورود هوا به داخل ظرف باعث خراب شدن خیارشور میشود. میتوانید یک نایلون و کش روی دهانه ظرف بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هیچ هوایی وارد نشود. سپس خیارشور را در یک جای خنک یا در یخچال قرار دهید.
در این مقاله از مجله سبک زندگی رضیم، به این سؤال پاسخ دادیم که اگر آب خیارشور کم شود، چه کنیم. یادتان باشد که برای جلوگیری از خراب شدن خیارشور، آن را همیشه در آب نمک نگه دارید.
کم بودن نمک در آب نمک میتواند باعث نرم و خراب شدن خیارشورها شود و اگر حتی قسمت کوچکی از خیارشورها از آب بیرون بماند، در معرض کپک زدن قرار میگیرند.