طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه باقلوا رولی پسته ای خوشمزه و مجلسی به سبک ترکیه ای

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم باقلوا رولی پسته ای

۱ بسته یوفکا باقلوا
۲۰۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۲۰۰ گرم پودر پسته

🥮برای شربت👇🏻
۲/۵ لیوان شکر
۲/۵ لیوان آب
۱ برش لیمو
(همش رو مخلوط و ۱۵ دقیقه میجوشونیم)

طرز تهیه باقلوا رولی پسته ای


روی شعله اجاق کره و روغن مایع رو ذوب می کنیم و کفشو جمع می کنیم.
روی پیشخوان خمیر یوفکا رو به صورت ۳ لایه پهن می کنیم و مثل ویدئو اول روش روغن می مالیم و بعد پسته می ریزیم و با یه چوب نازک رول کرده و توی ظرف پیرکس می چینیم بعد برش می زنیم سپس روغن باقیمونده رو روش می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم ۵ دقیقه بعد از این که از فر در آوردیم شربت ولرم رو روش ریخته و با پسته تزیینش می کنیم.
نوش جان 😘
‌‌‌
نکته👈🏻 اگه دوست داشتین می تونین از گردو یا فندق هم استفاده کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا