طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر
طرز تهیه باقلوا رولی پسته ای خوشمزه و مجلسی به سبک ترکیه ای

مواد لازم باقلوا رولی پسته ای
۱ بسته یوفکا باقلوا
۲۰۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۲۰۰ گرم پودر پسته
🥮برای شربت👇🏻
۲/۵ لیوان شکر
۲/۵ لیوان آب
۱ برش لیمو
(همش رو مخلوط و ۱۵ دقیقه میجوشونیم)
طرز تهیه باقلوا رولی پسته ای
روی شعله اجاق کره و روغن مایع رو ذوب می کنیم و کفشو جمع می کنیم.
روی پیشخوان خمیر یوفکا رو به صورت ۳ لایه پهن می کنیم و مثل ویدئو اول روش روغن می مالیم و بعد پسته می ریزیم و با یه چوب نازک رول کرده و توی ظرف پیرکس می چینیم بعد برش می زنیم سپس روغن باقیمونده رو روش می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم ۵ دقیقه بعد از این که از فر در آوردیم شربت ولرم رو روش ریخته و با پسته تزیینش می کنیم.
نوش جان 😘
نکته👈🏻 اگه دوست داشتین می تونین از گردو یا فندق هم استفاده کنید.
رخ عکسو ببین🥰
معرکه👏😍
عالی بود دوست عزیز
من درست کردم خیلی هم طعم عالی ای داشت 👏❤
عجب ویدیویی ، کامل و جذاب 😍
قطعا خوشمزست🤌🥹
عالیه👌👌👌👌