طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه تارت فندقی خانگی خوشمزه و مجلسی به سبک قنادی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم تارت فندقی

۱۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
۴ ق غ پودرقند
۲عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت وانیل
۲ ق غ آب سرد
۲ لیوان آرد( ۲۰۰ میلی لیتر کنترل شده)

🌰برای گاناش👇🏻
۱ بسته خامه
۱۶۰ گرم شکلات
۲ ق غ کره

🌰برای کناره های تارت👇🏻
۱ لیوان فندق خرد شده
۸۰ گرم شکلات شیری

طرز تهیه تارت فندقی خانگی

ابتدا گاناش رو آماده میکنیم خامه رو داخل قابلمه کوچکی ریخته و حرارت میدیم سپس شکلات و کره رو اضافه کرده و با میکسر خوب هم میزنیم برای اینکه خوب خودشو بگیره داخل یخچال میذاریم . برای خمیر به غیر از آرد همه مواد رو داخل ظرفی ریخته و هم میزنیم آرد رو کنترل شده میریزیم یه خمیری که به دست نچسبه درست میکنیم .خمیر رو به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و گرد میکنیم قالب تارت رو چرب کرده و خمیر رو داخلش قرا میدیم با دست کمی فشار داده و شکل میدیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که سرخ بشن میپزیم .تارت پخته شده رو بعد از اینکه خنک شد از قالب درمیاریم .برای آغشته کردن شکلات رو به روش بن ماری ذوب میکنیم تارت هارو اول به شکلات بعد فندق خرد شده آغشته کرده و در آخر گاناش آماده شده رو داخل قیف ریخته و وسط تارت هامون میریزیم سپس داخل ظرف سرومون میچینیم.
نوش جان ❤

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا